2013-06-09 11:20:12
Φωτογραφία για ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΒΕΡΔΟΥ, ΤΟΡΕΣ ΚΑΙ... ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Για τους βασικούς στόχους του από την Ισπανία, τον Γιοάν Βερδού και τον Μιγκέλ Τόρες περιμένει εξελίξεις ο Ολυμπιακός τις επόμενες ημέρες.

Σχετικά με τον επιτελικό χαφ της Εσπανιόλ, σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει συγκεκριμένη πρόταση και περιμένουν την απάντησή του και τις αποφάσεις για το μέλλον του. Ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκαθαρίσει γρήγορα το θέμα Βερδού ώστε να είναι έτοιμος για άλλες κινήσεις, εάν ο 30χρονος άσος μείνει στην ομάδα του ή πάει σε άλλη ομάδα της Ισπανίας.

Ο Μιγκέλ Τόρες είναι ο παίκτης που έχει ζητήσει ο Μίτσελ για την άμυνα και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να προχωρήσουν ουσιαστικές επαφές του Ολυμπιακού με τη Χετάφε για την αγορά του παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της οπισθοφυλακής, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Η ονοματολογιία για παίκτες από τη Γαλλία καλά κρατεί... Για τον Σείρού και τον Αμαλφιτανό της Μαρσέιγ, για τον Πεντρετί της Λιλ, για τους Κεσέρου της Ανζέ και Μπράατεν της Τουλούζ και άλλους.

Μίτσελ, Καρεμπέ και Ισά έχουν διαρκή επικοινωνία, ενώ η κοινή παρουσία τους στη Μαδρίτη τους δίνει την ευκαιρία να συζητήσουν από κοντά για τα μεταγραφικά και όχι μόνο ζητήματα των ερυθρόλευκων. Απόψε είναι το φιλικό βετεράνων Ρεάλ-Γιουβέντους στο Μπερναμπέου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ