2013-06-12 13:56:03
Φωτογραφία για F1 - GP Καναδά: Παρθενική νίκη Vettel στον Καναδά!
Vettel με Red Bull ο οποίος κατάφερε και πήρε μια νίκη που έλειπε από την «συλλογή» με τις επιτυχίες του αφού ποτέ έως τώρα δεν κατάφερε να νικήσει σε αυτό τον αγώνα.

Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Fernando Alonso και ο Lewis Hamilton.

Η νίκη ήταν αρκετά εύκολη για τον Sebastian Vettel αφού ξεκίνησε από την πρώτη θέση και κατά την διάρκεια του αγώνα δεν κινδύνεψε από κάποιον οδηγό. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα να επεκτείνει την διαφορά του από τον δεύτερο του πρωταθλήματος Fernando Alonso ο οποίος σήμερα με έναν πολύ καλό αγώνα ξεπέρασε την κακή εμφάνιση που είχε στο Μονακό αφού εκκινώντας από την 6η θέση ανέβηκε στην 2η .

Την τρίτη θέση κατέκτησε ο Lewis Hamilton για την Mercedes, πίσω από τον Βρετανό τερμάτισαν οι Mark Webber, Nico Rosberg και Jean-Eric Vergne με τον τελευταίο να τερματίζει στην καλύτερη θέση στην καριέρα του στην F1.

Ο Paul di Resta ήταν σήμερα μια από τις εκπλήξεις αφού είχε πολύ καλή απόδοση με αποκορύφωμα την προσπέραση του πάνω στου Felipe Massa και Kimi Raikkonen στο 57o γύρο .


Την τελευταία θέση της 10αδας κατέκτησε ο Adrian Sutil παρά το γεγονός ότι δέχτηκε ποινή διέλευσης από τα pit αφού αγνόησε μπλε σημαίες.

Ο αγώνας θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως παταγώδη αποτυχία αφού από την μια ο Kimi Raikkonen δεν είχε την κατάλληλη απόδοση και δεν κατάφερε κάτι παραπάνω από την 9η θέση, ενώ από την άλλη ο Romain Grosjean που εκκινούσε τελευταίος δεν κατάφερε να μπει στους βαθμούς αλλά έφτασε κοντά αφού τερμάτισε στην 13η θέση.

Μια από τα ίδια και για την McLaren για την οποία όπως δείχνουν όλα το 2013 είναι μια χαμένη χρονιά αφού είναι πολύ μακριά από τον ανταγωνισμό. Τελικός απολογισμός ημέρας για την βρετανική ομάδα μηδέν βαθμοί αφού ο Jenson Button και ο Sergio Perez τερμάτισαν στην 12η και 11η θέση αντίστοιχα. Να σημειωθεί πως η McLaren έχει να μην βαθμολογηθεί καθόλου από το 2009 .
totalf1.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ