2013-06-13 08:57:14
Φωτογραφία για Χιλιάδες Πατρινοί στην κινητοποίηση για το λουκέτο της ΕΡΤ
Χιλιάδες είναι οι Πατρινοί που συγκεντρώθηκαν από τις 19.00 στην πλατεία Γεωργίου για να συμμετάσχουν σε συλλαλητήριο στα πλαίσια της κινητοποίησης των δημοσιογράφων της ΕΡΑ Πάτρας για το κλείσιμο της ΕΡΤ, ενώ περίπου στις 20.30 ξεκίνησε και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις αποκλειστικές φωτογραφίες, οι Πατρινοί στην κυριολεξία πλημμυρίσαν την κεντρική πλατεία της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Το παρόν στην κινητοποίηση δίνει και σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, με τον δήμαρχο κ. Γιάννη Δημαρά να διαβάζει στο συγκεντρωμένο πλήθος το ψήφισμα του ΔΣ, με το οποίο ζητείται η άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ.

Σημειώνεται πως στην κινητοποίηση συμμετέχουν επίσης οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. ΕΠίσης τη συγκέντρωση χαιρέτησε και ο αντιπεριφερειάρχης Γρηγόρης Αλεξόπουλος και άλλοι εκπρόσωποι φορέων και κομμάτων.


Νωρίτερα, στις 17.00 ξεκίνησε η συνεδρίαση του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας με μοναδικό θέμα το κλείσιμο της ΕΡΤ, έπειτα από σχετική πρόταση του Δήμαρχου Γιάννη Δημαρά. Από τον κ. Δημαρά προτάθηκε να διακοπεί η συνεδρίαση, προκειμένου να μεταβούν όλοι στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται στην πλατεία Γεωργίου, όπως και έγινε.

Από το πρωί ξεκίνησε η συγκέντρωση στην ΕΡΑ Πάτρας στο Δασύλλιο, στα πλαίσια διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης. Από χθες το απόγευμα, οπότε και έγινε γνωστό το κλείσιμο, συνεχίζεται κανονικά η μετάδοση του απεργιακού προγράμματος απο τους εργαζόμενους.

Στο Δασύλλιο βρέθηκαν ο Δήμαρχος Πατρέων Γιάννης Δημαράς και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαίας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Μπουρδούλης και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Καρπέτας.
http://newsplus.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ