2013-06-13 12:20:09
Φωτογραφία για Τα κορμια της Μυκονου (pics)
Μην πας στη Μύκονο. Όχι, δεν χάλασαν οι θάλασσες. Απλά, αν πας για μπάνιο, δεν θα το χαρείς καθόλου. Θα είσαι με το σαγόνι κατεβασμένο σε μόνιμη βάση.

Ο λόγος; Μα φυσικά γιατί είναι όλες εκεί. Όσες κατα τη διάρκεια του χειμώνα θαύμαζες με τα ρουχαλάκια τους, τώρα βρίσκονται στη Μύκονο μόνο με το μαγιό τους.

Η Αγγελική Ηλιάδη, η κορμάρα της και δυστυχώς ο Σάββας Γκέντσογλου βρίσκονται στο νησί και λιώνουν στην αμμουδιά και τις μαξιλάρες. 

Στο νησί βρίσκεται και η Εύα Λάσκαρη (συνοδευόμενη-παντρεμένη και αυτή γαμώτο μου), αλλά με την ντουλάπα της φίσκα στα μικροσκοπικά μαγιουδάκια

Η Αλεξάνδρα Λοΐζου την είδε λίγο πιο εξτρίμ τη φάση και το έριξε στα θαλάσσια σπορ. Ανέβηκε σαν άλλη καβαλάρισσα στο τζετ σκι της και έσκισε τα κύματα και σε εμάς τα σαγόνια.

Βέβαια στο νησί πλατσουρίζει και ένα άλλο αξιομνημόνευτο κορμί. Αυτό της Έλενας Παπαβασιλείου που πήγε για μπανάκι και ή ήταν κρύα η θάλασσα ή κάποιος την είχε πειράξει και είχε μουτρα.

Και τώρα, αν θες και λίγη γιόγκα, ζίου ζίτσου και τα άλλα-πως-τα-λένε, στη Μύκονο είναι και το κορμί πέτρα της Σόφη Πασχάλη.

Μόνιμη κάτοικος στο ασπρονήσι πρέπει να θεωρείται η Ελίνα Καντζά η οποία βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση καλύτερης γωνίας και καρέ για να μας ανεβάσει το αψεγάδιαστο κορμί της στο instagram. Το φόντο πάντα φωνάζει Μύκονοοοοοοος και εμείς βαράμε το κεφάλι μας στον τοίχο.

 - 
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ