2013-06-13 12:42:40
Φωτογραφία για Άδωνις για ΕΡΤ: Έχετε απεργήσει περισσότερες ώρες από ότι εργαστήκατε το τελευταίο εξάμηνο
Βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά των εργαζομένων της ΕΡΤ εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης σε τηλεφωνική παρέμβαση στη μαραθώνια τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή των εργαζομένων Ο κ. Γεωργιάδης, απευθυνόμενος στους εργαζόμενους σημείωσε χαρακτηριστικά: «Σας υπενθυμίζω ότι η ΕΡΤ ξεκίνησε τον πόλεμο. Ερχεται ο Ολάντ, απεργία. Ερχεται η Μέρκελ, απεργία. Κάνει ταξίδι ο Σαμαράς στην Κίνα απεργία. Τόσο καιρό δεν είχατε καμία διάθεση να μιλήσετε με την κυβέρνηση. Τώρα δεν έχει η κυβέρνηση».

«Έχετε απεργήσει περισσότερες ώρες από ότι εργαστήκατε το τελευταίο εξάμηνο. Το δικαίωμα της απεργίας έχει και ευθύνες. Τόσα χρόνια στην ΕΡΤ υπήρχε κατάχρηση δικαιωμάτων. Οχι από όλους αλλά υπήρχε», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης ενώ παραδέχθηκε τις ευθύνες των κομμάτων που κυβέρνησαν, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Δημοκρατίας.

«Υπήρχε πλεονάζον προσωπικό, άτομα με τρεις και τέσσερις δουλειές που έπαιρναν παχυλούς μισθούς εδώ και 40 χρόνια. Το πρόβλημα δεν είναι οι καλοί εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αλλά οι άλλοι» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ.


Γρήγορα οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε πως οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ «δεν θα δεχόντουσαν καμία πολιτισμένη συζήτηση και θα έκαναν κατάληψη στα στούντιο», ενώ κατηγόρησε την ΕΡΤ για απόπειρα εκβιασμού εναντίον της κυβέρνησης λέγοντας: «Οταν κάνετε απεργία σε κάθε μεγάλο γεγονός της κυβέρνησης, αποδεικνύετε ότι δεν είστε πολιτισμένοι άνθρωποι. Δείξατε ακραία κοινωνική ανευθυνότητα».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης είχε και μια… ιστορική αντιπαράθεση με τον ηθοποιό Γιώργο Μιχαλακόπουλο, ο οποίος του υπενθύμισε την ρήση της Αντιγόνης ότι «το θράσος γεννάει τους τυράννους» και τον βουλευτή της ΝΔ να απαντά ότι από την αρχαία ιστορία προτιμά την αφήγηση του Αρριανού με τον Μέγα Αλέξανδρο να κόβει τον Γόρδιο δεσμό.
kool Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ