2013-06-17 20:58:28
Φωτογραφία για ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗ... ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ 3ου ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΗΣ Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ!
Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σοφία Σακοράφα, σχετικά με την ακύρωση προγραμματισμένων εκπομπών της ΕΡΤ, ανάμεσά τους και ο 3ος τελικός της Α1 Μπάσκετ και την οικονομική ζημία της δημόσιας τηλεόρασης από τη μη μετάδοση του αγώνα.

Η ερώτηση της Σοφίας Σακοράφα:

«Την Τρίτη 11 Ιουνίου 2013 η δημόσια ραδιοτηλεόραση σίγησε. Με την παύση εκπομπής σήματος, όμως, ακυρώθηκαν προγραμματισμένες εκπομπές αλλά και συμβατικές υποχρεώσεις κάλυψης γεγονότων. Παράλληλα ανεστάλησαν και όλες οι προγραμματισμένες ενέργειες προώθησης και υλοποίησης συνεργασιών. Η τηλεόραση της ΕΡΤ είχε αγοράσει τα δικαιώματα προβολής των αγώνων μπάσκετ Α1 κατηγορίας για την ανάδειξη πρωταθλητή και στις 11 Ιουνίου θα προβαλλόταν ο αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, ενώ είχαν ήδη κλειστεί διαφημίσεις ύψους 180.000 ευρώ με περιθώριο χρόνου να κλειστούν κι άλλες.

Ποια είναι η συνολική οικονομική ζημία της ΕΡΤ Α.Ε. από την μη μετάδοση του αγώνα του Final 4 (λογικά εννοεί της Α1) με δεδομένο ότι ήδη είχε κλειστεί συμφωνία διαφήμισης ύψους 180.000 ευρώ» καθώς και «ποιος και με ποιο τρόπο διαπραγματεύτηκε την συγκεκριμένη σύμβαση και προσδιόρισε, αν προσδιόρισε, το ύψος της όποιας αποζημίωσης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ