2013-06-20 19:45:07
Φωτογραφία για ΡΟΥΣΕΛΟ : ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΜΟΛΟ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ...
Μεταγραφικό ταξίδι του Ολυμπιακού στην Γαλλία και ο Γιοάν Μολό στο επίκεντρο. Περιμένει την πρόταση των Πειραιωτών ο πρόεδρος της Νανσί.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, άνθρωπος του Ολυμπιακού είναι στην Γαλλία ώστε να μιλήσει με υποψήφιο μεταγραφικό στόχο της ομάδας. Όλα δείχνουν πως ήταν ο Γιάννης Βρέντζος. Ο Γιοάν Μολό της Νανσί είναι στο επίκεντρο των ερυθρόλευκων και οι Γάλλοι τονίζουν πως μπορεί να αποκτηθεί σύντομα ενώ αφήνουν και ανοιχτό το ενδεχόμενο για δανεισμό με οψιόν αγοράς.

Μάλιστα, αποκαλύπτουν λεγόμενα του προέδρου της ομάδας, Ζακ Ρουσελό, που τονίζει: «Ξέρουμε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, όπως υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες. Δεν έχουμε στα χέρια μας κάτι επίσημο από την ελληνική ομάδα, αλλά περιμένουμε σύντομα...». Το όνομα του Μολό είναι ψηλά στην λίστα, ενώ όπως έχουμε αναφέρει και ο Πλάσιλ αρέσει πολύ.

Ωστόσο δεν αποκλείεται το... γαλλικό χτύπημα να αφορά παίκτη - έκπληξη που δεν έχει δει ακόμα το φως της δημοσιότητας. Κατά τα άλλα ο Ολυμπιακός επιβεβαίωνε την Πέμπτη πως ο Γιάννης Βρέντζος μετέβη στο εξωτερικό. Εκείνο που διευκρινίζονταν όμως ήταν πως δεν επρόκειτο για ταξίδι που είχε να κάνει με μεταγραφικούς σκοπούς. Ξεκαθαρίστηκε δε πως οι πρωταθλητές ούτε έκλεισαν ούτε παραχώρησαν κάποιον παίκτη τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ