2013-06-21 18:01:02
Φωτογραφία για ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ Ο ΓΚΑΛΕΤΙ ΠΟΥ... ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Στο "gazzetta.gr" μίλησε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι λίγο πριν «πετάξει» για το Ηράκλειο, με τον Αργεντινό σταρ να δηλώνει ότι… ανυπομονεί να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ.

Ο Γκαλέτι είναι έτοιμος να προσφέρει στιγμές ποδοσφαιρικές μαγείας ξανά στα γήπεδα της Σούπερ Λιγκ, αυτή τα φορά όμως με άλλα χρώματα. Από τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού, στα ασπρόμαυρα του ΟΦΗ, τη φανέλα του οποίου θα φοράει την επόμενη σεζόν, όπως όλα δείχνουν.

Ο Αργεντινός σταρ αναχώρησε στις 16:20 με προορισμό του Ηράκλειο όπου θα τον περιμένουν οπαδοί του ΟΦΗ για να τον αποθεώσουν κι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις λίγο πριν υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Κρητικούς.

«Δεν βλέπω την ώρα να φορέσω τη φανέλα του ΟΦΗ. Έμεινα καιρό εκτός γηπέδων. Αλλά είμαι ξανά εδώ, έτοιμος να παίξω ποδόσφαιρο κι ευχαριστώ πολύ τον σύλλογο που μου έδωσε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία», ανέφερε αρχικά ο 33χρονος άσος.

Αφού κατάφερε να βγει νικητής από το μεγαλύτερο ματς της ζωής του, ξεπερνώντας το σοβαρό πρόβλημα υγείας του, ο «Λούτσο» είπε πως: «Περιμένω πως και πως την ώρα που θα μπω στο γήπεδο να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο».

- Πως τη φαντάζεσαι εκείνη τη στιγμή;

Ένα αυθόμητο χαμόγελο ήταν η πρώτη αντίδραση του Αργεντινού, που μετά από 3 χρόνια θα ακούσει ξανά ρυθμικά το «Λουυυυυτσιάνοοοο Γκαλέεεεετι» από χιλιάδες φιλάθλους, πριν πει ότι: «Δεν ξέρω, σίγουρα περιμένω πολύ κόσμο, μία ζεστή ατμόσφαιρα, θυμάμαι από τότε πόσο ένθερμοι είναι οι φίλοι του ΟΦΗ, πόσο αγαπούν την ομάδα τους. Θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω και να τους ευχαριστήσω».

Φανταζόταν άραγε ο «Λούτσο» ότι θα επέστρεφε στους αγωνιστικούς χώρους, όταν ξεκινούσε η… μάχη με την πάθηση που είχε στα νεφρά του; «Πιστεύω πολύ στο Θεό. Τότε το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να γίνω καλά. Όσο περνούσε ο καιρός όμως άρχισα να ελπίζω όλο και πιο πολύ στο… θαύμα και στις δυνατότητες του εαυτού μου. Προσπάθησα πολύ όλο αυτό το διάστημα και τελικά τα κατάφερα. Δεν ξέρω για πόσο θα μπορέσω να παίξω, 1 ή 2 χρόνια, θέλω μόνο να έρθει αυτή η στιγμή».

Όσο για τις αναμνήσεις του από την προηγούμενη παρουσία του και τον Ολυμπιακό: «Μόνο οι καλύτερες. Πέρασα κάποια από τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής μου στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ