2013-06-21 20:11:31
Φωτογραφία για Πύργος: Δημοπρατoύνται άμεσα καντίνες και ξαπλώστρες!
Θετικές εξελίξεις υπήρξαν το μεσημέρι της Τετάρτης, όσον αφορά το θέμα της δημοπράτησης των χώρων αιγιαλού και παραλίας, ώστε να τοποθετηθούν καντίνες και ξαπλώστρες στις περιοχές του δήμου Πύργου, καθώς το πολυπόθητο έγγραφο που αναμενόταν από την Κτηματική Υπηρεσία υπεγράφη χθες Τετάρτη, δίδοντας τη δυνατότητα να προκηρυχθεί επιτέλους η δημοπράτηση των χώρων που έχει ορίσει ο δήμος.

Μάλιστα, προς αυτό το σκοπό, το μεσημέρι της Τρίτης οι ιδιώτες της περιοχής του Πύργου που προτίθενται να λειτουργήσουν καντίνα στις παραλίες του δήμου, όπως και πέρυσι, επισκέφθηκαν την Κτηματική Υπηρεσία, προκειμένου να λάβουν ενημέρωση για το πότε θα υπογραφεί το πολυπόθητο έγγραφο, ώστε τελικά να «ξεκλειδώσει» η διαδικασία και να προχωρήσει η δημοπράτηση.

Οι ιδιώτες, όπως ανέφεραν στο patrisnews.com, θέλησαν να ενημερωθούν απευθείας από την αρμόδια υπηρεσία από την οποία εκκρεμούσε το έγγραφο, καθώς έχει ήδη χαθεί πολύς χρόνος, ενώ και τα έσοδα του δήμου Πύργου λόγω της μη δημοπράτησης των χώρων μειώνονται σημαντικά.


Δημοπρατούνται οι χώροι

Στη δημοπράτηση των είκοσι τεσσάρων συνολικά χώρων που θα τοποθετηθούν καντίνες και ξαπλώστρες, αναμένεται να προχωρήσει άμεσα ο δήμος του Πύργου, ύστερα από την υπογραφή του εγγράφου που έφτασε χθες Τετάρτη στα χέρια του αντιδημάρχου Πύργου, Γιάννη Αργυρόπουλου, από την Κτηματική Υπηρεσία.

Μάλιστα, όπως επεσήμανε ο κ. Αργυρόπουλος, ο δήμος ανέμενε μόνο αυτό το έγγραφο ώστε να προχωρήσει στη διαδικασία της δημοπράτησης και πλέον είναι σε θέση να το κάνει. Σύμφωνα με τους νέους όρους που έχουν καταρτισθεί από την Οικονομική Υπηρεσία και έχουν ψηφιστεί από το δημοτικό συμβούλιο Πύργου, πρόκειται να πραγματοποιηθούν δύο δημοπρασίες που θα αφορούν δώδεκα θέσεις για τοποθέτηση καντινών και άλλες δώδεκα θέσεις για τοποθέτηση ξαπλωστρών σε περιοχές του δήμου Πύργου.

ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ-patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ