2013-06-22 09:45:06
Φωτογραφία για ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Οι άνθρωποι της ακαδημίας του Ολυμπιακού έχουν ήδη ξεκινήσει να δημιουργούν τις ομάδες για την καινούργια αγωνιστική σεζόν όσον αφορά τα δύο βασικά τμήματα που είναι αυτά των Νέων και Εφήβων, που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της Superleague Κ20 και Κ17 αντίστοιχα!

Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι φαίνεται πως έχουν αρχίσει να μιλούν με τα παιδιά της ακαδημίας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν και έχουν ξεκινήσει με τις εκκαθαρίσεις πρώτα απ’ όλα!

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του ο «Γαύρος» ο Κώστας Μπαντούνας αποτελεί ήδη παρελθόν από το ρόστερ του τμήματος κάτω των 20 ετών, αφού δεν ήταν στις προθέσεις των ερυθρόλευκων να τον κάνουν επαγγελματία, όπως όριζε η συμφωνία που υπήρχε μεταξύ των δύο πλευρών όταν πήρε μεταγραφή ο παίκτης στον Ολυμπιακό! Οπότε ο νεαρός αμυντικός φαίνεται πως είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου ο ίδιος επιθυμεί.


Από την άλλη, και ο Θέμης Ποτουρίδης φαίνεται πως σύντομα θα μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, αφού όπως όλα δείχνουν βρίσκεται εκτός αγωνιστικών πλάνων του Μπερντ Στορκ!

Ο «Πότου» είναι γεννημένος το 1996 κάτι που σημαίνει ότι από την καινούργια περίοδο θα πρέπει να αγωνίζεται με τους Νέους του Θρύλου όπου προπονητής θα είναι ο Γερμανός. Έτσι από τη στιγμή που ο Μπερντ Στορκ δεν έχει τον νεαρό επιθετικό στα αγωνιστικά του πλάνα, θα αναζητήσει αλλού την τύχη του ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού για να συνεχίσει την καριέρα του.

Οπότε αυτό δείχνει ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει να κάνουν τις εκκαθαρίσεις στα ρόστερ Νέων και Εφήβων, προκειμένου να δημιουργήσουν τις ομάδες που θέλουν για την καινούργια αγωνιστική σεζόν.

Βέβαια τόσο για το τμήμα Κ20 όσο και για τους Κ17 τον πρώτο λόγο στις επιλογές για το ποιοι θα λύσουν τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό και θα μείνουν ελεύθεροι, την έχει ο προπονητής των Νέων και διευθυντής της ακαδημίας, Μπερντ Στορκ. Ο Γερμανός τεχνικός είναι ο άνθρωπος ο οποίος αποφασίζει το πώς θα πορευτούν τα δύο βασικά τμήματα υποδομής του Θρύλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ