2023-07-30 17:53:07
Φωτογραφία για Ολυμπιακός: Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές της ταινίας και της σειράς για τα 100 χρόνια του Θρύλου

Ο Ολυμπιακός μεταφέρει την ιστορία του στη μικρή αλλά και τη μεγάλη οθόνη σε συνεργασία με το Mega γιορτάζοντας μεγαλεπήβολα τα 100 χρόνια ζωής του!

Σύμφωνα με τη RealNews, στα σκαριά βρίσκεται αυτή τη στιγμή η παραγωγή ταινίας για τη θρυλική ιστορία του Ολυμπιακού η οποία θα μεταφερθεί και στην τηλεόραση ως μια μίνι σειρά 7 επεισοδίων στο Mega. Ο Ολυμπιακός συμπληρώνει 100 χρόνια ζωής το 2025 οπότε και αναμένεται να βγουν στον αέρα πρώτα η ταινία και στη συνέχεια η σειρά. Τα γυρίσματα ξεκινάνε τον Ιανουάριο του 2024 και όπως όλα δείχνουν μιλάμε για μία μεγάλη παραγωγή με υψηλούς στόχους.

Ολυμπιακός: Η υπόθεση και οι «ερυθρόλευκοι» πρωταγωνιστές

Η ιστορία ξεκινάει στο σήμερα και την προσωπική αφήγηση του κεντρικού ήρωα ο οποίος γεννήθηκε το ίδιο έτος με την ίδρυση του Ολυμπιακού, το 1925. Η ταινία θα πιάσει όλα τα ιστορικά γεγονότα που σημάδεψαν την ιστορία της ομάδας. Από την καταστροφή της Σμύρνης, την έλευση προσφύγων στον Πειραιά, την ίδρυση του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιώς, το βομβαρδισμό του Πειραιά το 1944, τις δεκαετίες 50′-60′ όποτε η ομάδα απέκτησε το προσωνύμιο «θρύλος», την τραγωδία της θύρας 7 το 1981 μέχρι και σήμερα.

Για τις ανάγκες της ταινίας πραγματοποιήθηκε κάστινγκ και μέσα στο Καραϊσκάκη καθώς οι υποψήφιοι ηθοποιοί έπρεπε να δοκιμαστούν και με τη μπάλα στα πόδια. Αυτό διότι θα αναβιώσουν κάποια ιστορικά ματς της ομάδας από όλη την ιστορία της.

Όσον αφορά του πρωταγωνιστές της, ήδη ο γνωστός για τα ερυθρόλευκα συναισθήματά του Γιάννης Μπέζος έχει συμφωνήσει για σημαντικό ρόλο. Ακόμη, θα συμμετέχουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, ο Θάνος Τοκάκης, η Λένα Παπαληγούρα και η Άννα Μάσχα.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αντώνης Μόργκαν Κωνσταντουδάκης ενώ η παραγωγή θα γίνει από τη Foss Productions.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ