2013-06-27 08:41:07
Φωτογραφία για Σφίγγει ο κλοιός για τους αδίστακτους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων – Mεγάλη δύναμη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας στις έρευνες
Κάθε ώρα που περνάει οι αστυνομικοί βρίσκονται ολοένα και πιο κοντά στους πέντε αδίστακτους δολοφόνους – δραπέτες των φυλακών Τρικάλων που, όπως όλα δείχνουν, κρύβονται στην Ορεινή Ναυπακτία. Ο εντοπισμός και η σύλληψή τους αποτελεί ζήτημα τιμής για την Αστυνομία, μετά και την δολοφονία του Αρχιφύλακα Γιώργου Ανδριτσόπουλου στο Δίστομο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr, κλιμάκιο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, βρίσκεται από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στην περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας, συμμετέχοντας με πολλούς άνδρες στις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι έρευνες της Αστυνομίας, μετά τον εντοπισμό σε χωράφι στο Τείχιο, πεταμένων αλεξίσφαιρων γιλέκων και όπλων των αστυνομικών που τους είχαν επιτεθεί οι κακοποιοί, εστιάζονται σε απομακρυσμένα σπίτια και αποθήκες.

Και αυτό διότι οι καταζητούμενοι παραβιάζουν τα σπίτια για να πάρουν τρόφιμα και κλινοσκεπάσματα.

Τα σπίτια αυτά έχουν εντοπιστεί και η Αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει τους δράστες από τα δακτυλικά αποτυπώματα και άλλο υλικό που αφήνουν.

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις περιπολίες αλλά και τα μπλόκα σε όλο το ορεινό επαρχιακό δίκτυο, με απώτερο σκοπό να εξαντλήσουν τους δραπέτες.

Το συντονισμό της όλης επιχείρησης έχει αναλάβει ο Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Θ. Μάτσικας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ