2013-06-27 08:45:03
Φωτογραφία για Έξαλλοι καταστηματάρχες στο κέντρο της πόλης από την εστία μόλυνσης
Την οργή καταστηματαρχών του κέντρου της πόλης των Τρικάλων, προκαλεί η αδιαφορία του Δήμου Τρικκαίων να επιλύσει το μόνιμο πρόβλημα που έχει το ακίνητό του που έχει μετατραπεί σε εστία μόλυνσης.

Για πολλοστή φορά -και αυτή την φορά με υψηλή θερμοκρασία- το κέντρο της πόλης των Τρικάλων μετατράπηκε σε βούρκος από περιττώματα (το γράφουμε ευγενικά) εξαιτίας του προβλήματος του κτιρίου που στεγάζει την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Όπως έχει αποκαλύψει το trikalanews.gr το κτίριο αποτελεί επικίνδυνη εστία μόλυνσης αλλά αυτό αφήνει παγερά αδιάφορη την Δημοτική Αρχή Τρικάλων που προτιμά να παίζει με την δημόσια υγεία και τα νεύρα καταστηματαρχών και πολιτών που αντιμετωπίζουν την μπόχα στην «καρδιά» της πόλης των Τρικάλων, παρά να επέμβει και να δώσει τέλος στην υπόθεση, αποκαθιστώντας ως οφείλει τις βλάβες του κτιρίου της.

Αν αυτό συνέβαινε σε ιδιωτικό κτίριο, από την πρώτη φορά, θα είχαν επέμβει οι αρμόδιες Υπηρεσίες, αλλά εδώ φαίνεται πως δεν υπάρχει η ανάλογη ευαισθησία των Υπηρεσιών αυτών… Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ