2013-06-27 15:47:04
Φωτογραφία για ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ... «ΠΑΙΧΤΑΡΑ» ΣΠΑΝΟΥΛΗ!
Ο Βασίλης Σπανούλης εξακολουθεί να κρατά κλειστά τα χαρτιά του για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του, οι υποψήφιοι... μνηστήρες όμως και ειδικά η Μπαρτσελόνα είναι πιο... λαλίστατοι από ποτέ!

Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Τσάβι Πασκουάλ, σε συνέντευξη που παραχώρησε έπλεξε το εγκώμιο του αρχηγού του Ολυμπιακού, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, και ούτε λίγο ούτε πολύ προέτρεψε τη διοίκηση της ομάδας να κάνει ό,τι μπορεί για να τον εντάξει στο ρόστερ!

«Πρέπει να έχουμε σηκωμένες τις κεραίες μας για τον Σπανούλη. Ο σύλλογος πρέπει να έχει στραμμένη την προσοχή του σε όλες τις πιθανές ευκαιρίες για να τον αποκτήσει» είπε και συνέχισε εξηγώντας το γιατί η Μπάρτσα πρέπει να... «χρυσώσει» τον «V-Span».

«Ηταν MVP στα δύο τελευταία φάιναλ φορ και έπαιξε σε υψηλότατο επίπεδο στα πιο κρίσιμα σημεία. Είναι πολύ ανταγωνιστικός και νικητής. Χρειάζεται υψηλά κίνητρα για να μπορέσει να αποδώσει. Φαίνεται πως όσο πιο δύσκολο είναι τόσο καλύτερα αποδίδει. Είναι ένας παίκτης πρώτης γραμμής».


Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του τόνισε: «Δουλεύουμε για να ενισχύσουμε όλες τις θέσεις που η αγορά μας επιτρέπει να ενισχύσουμε. Η Μπαρτσελόνα πρέπει να αποφύγει υπερβολικούς συναισθηματισμούς και να είναι προσεκτική ώστε να φτιάξει την καλύτερη πιθανή ομάδα».

O «Kill Bill» ήταν το βασικό θέμα σχεδόν στο σύνολο του αθλητικού ισπανικού Τύπου, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr". «Το μόνο θετικό, αν τελικά η Μπαρτσελόνα υπογράψει τον Μίλος Τεόντοσιτς αντί του Βασίλη Σπανούλη, είναι ότι ο πρώτος θα είναι πολύ πιο φθηνός!» αναφέρει στο άρθρο της η «El Mundo Deportivo», η οποία πάντως τονίζει πως είναι εξαιρετικά δύσκολο για την Μπαρτσελόνα να ανταγωνιστεί στην κούρσα για την απόκτηση του παιχταρά -όπως τον χαρακτηρίζει- την ΤΣΣΚΑ.

Η «As» υποστηρίζει πως ο Σπανούλης είναι στην κορυφή της λίστας του προέδρου της ομάδας της Βαρκελώνης, Τζοάν Κρέους, ο οποίος προσφέρει στον Ελληνα παίκτη το αστρονομικό (κατά την άποψή της) ποσό των 2,7 εκατομμυρίων ευρώ. Συνολικά, αν πραγματοποιηθεί, η μεταγραφή με τους φόρους θα κοστίσει 4 εκατομμύρια στον ισπανικό σύλλογο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ