2013-06-27 21:31:09
Φωτογραφία για ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΧΑΪΝΣ... ΕΙΠΕ ΤΟ «ΝΑΙ» ΣΤΗΝ ΤΣΣΚΑ!
Ο Κάιλ Χάινς αποδέχθηκε την προσφορά της ΤΣΣΚΑ και θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στη Μόσχα, ενώ απομένουν τα τυπικά για την απόκτηση του Αμερικανού από τους Ρώσους.

Ο Αμερικανός σέντερ απάντησε θετικά στην πρόταση της «ομάδας του στρατού» και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μόσχα, αφού αποδέχθηκε την κατά 500.000 δολάρια καλύτερη πρόταση των Μοσχοβιτών -σε σχέση με αυτή του Ολυμπιακού- και αναμένεται να εισπράξει για τα επόμενα δύο χρόνια (μέχρι το 2015) 2.500.000 δολάρια.

Το μόνο που απομένει πλέον είναι η επισημοποίηση της συμφωνίας για τον 27χρονο σέντερ στην ΤΣΣΚΑ.

Ο Αμερικανός αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό μετά από δύο χρόνια παρουσίας του στο Λιμάνι, όπου κατέκτησε δύο φορές την Ευρωλίγκα και μία το πρωτάθλημα Ελλάδας.

«Συγχαρητήρια Σερ Χάινς, άξιζες αυτή τη μεγάλη συμφωνία, ήσουν φανταστικός εδώ, χαρά που δούλεψα με έναν άνθρωπο και παίκτη σαν εσένα. Πάντα θα θυμάμαι αυτή τη νύχτα στο Μπάμπεργκ όταν πανηγυρίσατε τον τίτλο και ήρθες να μου πεις να σε φέρω στην Ελλάδα», ήταν τα λόγια ενός εκ των Ελλήνων εκπροσώπων του Χάινς, Γιώργου Δημητρόπουλου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ