2013-06-27 21:40:06
Φωτογραφία για «Η ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΩΝ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ»
Οι Τούρκοι μιλούν για... πρόταση της Μπούρσασπορ στον Ολυμπιακό για τον Τζιμπούρ και οι Γάλλοι... απαντούν με Τζόρτζεβιτς.

Οι Τούρκοι επιμένουν για τον Ράφικ Τζιμπούρ, ωστόσο προχωρούν ένα βήμα περισσότερο. Οπως αναφέρει τουρκική ιστοσελίδα που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", η Μπούρσασπορ έχει αρχίσει επαφές με τον Αλγερινό επιθετικό και μάλιστα βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο. Οι Τούρκοι μιλούν για πρόταση που είναι έτοιμη να κάνει η Μπούρσασπορ που φτάνει τα 4 εκατ. ευρώ, μιας και το δέλεαρ του Τσάμπιον Λιγκ την σπρώχνει προς μια μεγάλη μεταγραφή.

«Η Μπούρσασπορ για την μηχανή των γκολ του Ολυμπιακού» είναι ο τίτλος της. Από το βράδυ της Πέμπτης έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας το ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να έρθει και η επίσημη πρόταση.

Παράλληλα, οι Γάλλοι κάνουν λόγο πως ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που χάσει τον Τζιμπούρ θα κινηθεί άμεσα για τον Φίλιπ Τζόρτζεβιτς της Ναντ. Μάλιστα, υποστηρίζουν πως έχουν γίνει επαφές ένώ το κόστος αποκτήσής του ανέρχεται στα 2 εκατ. ευρώ.

Φυσικά, ο Ολυμπιακός που έχει επικεντρωθεί στις διαπραγματεύσεις με τον Αμαλφιτανό, δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ