2013-07-03 11:41:58
Φωτογραφία για Προς Ρωσία και Κουμπάν ο Σισέ
Ο Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΚΠΡ, έχει ξεκινήσει ήδη προπονήσεις με τη ρωσική Κουμπάν Κρασνοντάρ και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο 31χρονος Τζιμπρίλ Σισέ, κατάφερε να λύσει το συμβόλαιό του με την ΚΠΡ, η οποία υποβιβάστηκε κι έτσι είναι ελεύθερος να αναζητήσει το μέλλον του, όπου ο ίδιος επιθυμεί. Ο Γάλλος επιθετικός, τους προηγούμενους 6 μήνες αγωνιζόταν δανεικός από τους Άγγλους στο Κατάρ, με τη φανέλα της Αλ Γκαράφα.

Αν και πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού θα ήθελαν να έρθει στην Ελλάδα, απ' ότι φαίνεται ο Σισέ θα ταξιδέψει σε πιο κρύες πολιτείες, και συγκεκριμένα, στη Ρωσία. Η Μονπελιέ, η οποία αρχικά είχε το προβάδισμα για τον Σισέ κι όπως όλα έδειχναν, θα κατέληγε εκεί, μετά τις δηλώσεις του προέδρου της για τον Γάλλο, απέσυρε το όποιο ενδιαφέρον της.

Σύμφωνα με τη "Sovietsky Sport", o Γάλλος τα έχει βρει σε όλα με την Κουμπάν Κρασνοντάρ και μάλιστα έχει ενσωματωθεί ήδη στην αποστολή της προετοιμασία που κάνει η ομάδα στην Αυστρία. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και επίσημα είναι η υπογραφή στο συμβόλαιο, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα.


Η Κουμπάν τερμάτισε 5η στο πρωτάθλημα Ρωσίας, ισοβαθμώντας με την τέταρτη Σπαρτάκ Μόσχας, 2 μόλις βαθμούς πίσω από την 3η Ανζί. Σίγουρα, με τον Σισέ στο ρόστερ της, η Κουμπάν βάζει πλέον σοβαρή υποψηφιότητα για ακόμα καλύτερη θέση στο επόμενο πρωτάθλημα που ξεκινάει στις 17 Αυγούστου.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο προπονητής της Κουμπάν, Μουντεάνου, επιβεβαίωσε πως ο Σισέ έχει κλείσει την ομάδα του: "Είναι γεγονός, ο Σισέ θα παίζει στην Κουμπάν την επόμενη χρονιά".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ