2013-07-05 10:16:57
Φωτογραφία για Νέα μάχη με τους Αλβανούς δραπέτες - ''Γάζωσαν'' περιπολικό σε μπλόκο της Άρτας - Έκλεψαν αυτοκίνητο και χάθηκαν στα χωριά!
Σε εξέλιξη βρίσκεται από τα ξημερώματα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Ήπειρο, για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι στη διάρκεια της νύχτας δεν σταμάτησαν σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο στην Άρτα, γάζωσαν το περιπολικό, χωρίς υπάρξει τραυματισμός, και διέφυγαν. Στη συνέχεια, οι άγνωστοι έκλεψαν αυτοκίνητο από τη Φιλιππιάδα και κατευθύνθηκαν προς την περιοχή Λάκκα Σουλίου, η οποία είναι δύσβατη.

Στην περιοχή των πηγών του Αχέροντα, στη Γλυκή Παραμυθιάς, εστιάζονται οι έρευνες των αστυνομικών, καθώς νωρίς το πρωί οι κακοποιοί που έκλεψαν το ΙΧ από τη Φιλιππιάδα έπεσαν σε μπλόκο, έκαναν αναστροφή πορείας, εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και σύμφωνα με εκτιμήσεις κινούνται πεζοί στο βουνό.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι πρόκειται για τους αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Στην 'Ηπειρο βρίσκεται και ο αντιστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, επιθεωρητής Βορείου Ελλάδας Δημήτρης Τσακνάκης. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ θεωρούν ότι, αν πρόκειται για τους δραπέτες, αυτοί θα επιχειρήσουν να διαφύγουν προς την Αλβανία, γι αυτό έχουν τεθεί σε συναγερμό και οι δυνάμεις της Θεσπρωτίας.

Σημειώνεται ότι ο επαρχιακός δρόμος που ξεκινάει από την περιοχή της Φιλιππιάδας και περνάει από τα χωριά Λάκκας Σουλίου, ακολουθεί διαδρομή σε δύσβατη περιοχή, αλλά οδηγεί στην Παραμυθιά.

Πηγή: voria
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ