2013-07-05 11:23:04
Φωτογραφία για Την εμπιστοσύνη του στην Ελλάδα εξέφρασε ο Σόιμπλε
Η κυβέρνηση του Έλληνα πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά έχει επιτύχει «αξιοσημείωτη πρόοδο» με τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις, δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προσθέτοντας ότι αυτό καταδεικνύεται από τα εξακριβωμένα οικονομικά δεδομένα από την Ελλάδα.

Ο Γερμανός υπουργός σημείωσε ότι είναι «βαθιά πεπεισμένος» ότι η έκθεση για την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα της τρόικας των διεθνών δανειστών, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί στους υπουργούς Οικονομικών της ευρωζώνης κατά την συνάντησή τους την Δευτέρα στις Βρυξέλλες θα είναι θετική. Eξέφρασε επίσης την πεποίθηση ότι η Ελλάδα «βρίσκεται στον δρόμο της επιτυχίας» και θα «συνεχίσει προς αυτήν την κατεύθυνση».

Η πολιτική κρίση που αντιμετωπίζει η Πορτογαλία δεν θα προκαλέσει μια νέα κρίση στην ευρωζώνη, πρόσθεσε εξάλλου ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών. «Δεν πιστεύω ότι αυτό θα οδηγήσει σε μια νέα κρίση του ευρώ», υπογράμμισε σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Ισπανό ομόλογό του Λουίς ντε Γκίντος στο Βερολίνο.
apospasma.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ