2013-07-07 06:52:59
Φωτογραφία για ΑΕΚ: Και Λυμπερόπουλο και φορ
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να ενισχυθεί με την απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα - Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν να εξετάζουν την περίπτωση του Σωτήρη Λυμπερόπουλου Πολλές είναι οι πιθανότητες η ΑΕΚ να κινηθεί και για την απόκτηση του Σωτήρη Λυμπερόπουλου, αν και με την προσθήκη του Φώτη Καραγκιολίδη και την μεταγραφή του Ηλία Βούρα θα μπορούσε να μην υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

Σύμφωνα, όμως, με τη SportDay, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ένωση ο έμπειρος τερματοφύλακας.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο εκτιμούν ικανότητές του, ενώ με τις παραστάσεις που έχει μπορεί να βοηθήσει στη... διαμόρφωση του Καραγκιολίδη και του Βούρα.

Εν τω μεταξύ, μετά την αρνητική κατάληξη που είχε η υπόθεση του Γιακ Τάουπ, η ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται κοντά σε άλλον παίκτη που θεωρεί κατάλληλο για την ενίσχυση της επίθεσης.

Χθες αναπτύχθηκε φημολογία πως ο λόγος για τον οποίο έφυγε στο εξωτερικό ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αφορά μεταγραφική υπόθεση και υπάρχουν πληροφορίες πως πρόκειται για φορ. Σίγουρα, πάντως, θα υπάρξει αναζήτηση θα γίνει εντός των τειχών.

Οι επιλογές είναι περιορισμένες, αλλά υπάρχουν ακόμη παίκτης – όπως ο Ναζλίδης – που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τη «κιτρινόμαυρη» γραμμή κρούσης.
sport-fm
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ