2013-07-08 20:34:11
Φωτογραφία για ΓΟΥΝΑΣ : ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Τους λόγους που τον οδήγησαν να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό αποκάλυψε σε συνέντευξή του το νέο απόκτημα των «ερυθρόλευκων», Αλέξανδρος Γούνας.

Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Γούνας, ο οποίος σε συνέντευξή στο του "apollowaterpolo.gr" αποκάλυψε τους λόγους που τον έκαναν να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους».

- Καταρχάς Αλέξανδρε πολλά συγχαρητήρια για τη μεταγραφή σου. Ελπίζω να σου φέραμε γούρι «Μετά τις δηλώσεις μου στο apollowaterpolo.gr επικοινώνησε μαζί μου, τηλεφωνικά, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Κουντούρης και μου είπε ότι ενδιαφέρεται η ομάδα και θέλει να με εντάξει στο δυναμικό της. Εγώ χάρηκα πολύ κι άμεσα κλείστηκε το ραντεβού για σήμερα (08/07)».

- Μίλησες με τον νέο προπονητή σου, Θόδωρο Βλάχο ή με κάποιους άλλους στον Ολυμπιακό. Πρόλαβες να μοιραστείς την χαρά σου με κάποιους φίλους σου στην Εθνική;

«Μίλησα με τον κ. Βλάχο σήμερα, που υπέγραψα. Μου είπε ότι πιστεύει σε μένα κι ότι θέλει σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους υψηλούς μας στόχους. Σίγουρα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα πούμε περισσότερα».

- Ποια ήταν τα στοιχεία που σε έκαναν να πεις το «ναι» στον Ολυμπιακό;

«Οι στόχοι της ομάδας συμπίπτουν με τους δικούς μου. Στον Ολυμπιακό θέλουν το πρωτάθλημα, το κύπελλο στις εγχώριες διοργανώσεις και μια πολύ καλή πορεία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τι άλλο να θέλει ένας παίκτης, από τη στιγμή που τα βρήκε και στο οικονομικό, στα χρόνια του συμβολαίου, αλλά και στο ότι η ομάδα που υποστηρίζει από παιδί του έκανε μια τόσο δελεαστική πρόταση. Φάνηκε ότι θέλουν να επενδύσουν σε μένα κι αυτό με χαροποιεί».

- Σε λίγες μέρες θα έρθει στον Ολυμπιακό κι ο φίλος σου από τη Βουλιαγμένη κι από την Εθνική, ο Άγγελος Βλαχόπουλος. Μήπως έχετε φτιάξει μια μεγάλη παρέα διεθνών στον Πειραιά (σ.σ.: γέλια);

«Όντως η ομάδα έχεις διεθνείς παίκτες με μεγάλη ιστορία, που πλέον δεν αγωνίζονται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αλλά κι οκτώ διεθνείς (πέρα του Ισπανού Μάγιαρακ) που προετοιμάζονται στο Ζάππειο για το Παγκόσμιο της Βαρκελώνης. Είναι ο Άγγελος ο Βλαχόπουλος που λογικά κι αυτός θα έρθει στον Ολυμπιακό, εγώ, οι Δελακάς, Μουρίκης, Κολόμβος, Ποντικέας, Γιάννης Φουντούλης και Καπότσης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ