2013-07-08 20:54:09
Φωτογραφία για ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ «Red Span»!  *ΒΙΝΤΕΟ*
Ευτυχής που παρέμεινε στον Ολυμπιακό δήλωσε ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης, Βασίλης Σπανούλης, μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ενώ υποσχέθηκε πολλή δουλειά για να έρθουν νέες ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, υπέγραψε το νέο του τριετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους. Ο "Red Span" και οι πρόεδροι του Ολυμπιακού κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μιλούν γι' αυτή την εξέλιξη στην κάμερα του OlympiacosBC TV.

«Εύχομαι να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει και θα είναι πάντα υψηλοί γιατί ο Ολυμπιακός έχει γράψει ιστορία τα τελευταία 2 χρόνια και πρέπει να συνεχίσουμε αυτό το πράγμα με ακόμη μεγαλύτερο μεράκι και περισσότερη δουλειά, με μεγαλύτερη δίψα», είπε αρχικά ο αρχηγός του Θρύλου.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους στόχους που έχει για τα επόμενα τρία χρόνια: «Στόχος μας είναι πάντα να κοιτάμε, χωρίς να είμαστε αχάριστοι το κάτι παραπάνω. Εμείς θα δουλέψουμε πολύ σκληρά. Θα έχουμε χαμηλά το κεφάλι, με ταπεινότητα. Με σεβασμό σε αυτό που κάνουμε. Με πολύ δουλειά θα προσπαθήσουμε να φέρουμε και άλλες επιτυχίες».


Όσο για την αγάπη του κόσμου, είπε: «Εισέπραττα μεγάλη αγάπη. Σε επίπεδα που δεν πίστευα ότι μπορούν να φτάσουν. Είμαι ευτυχισμένος που μένω στην οικογένεια του Ολυμπιακού, κάτω από την διοίκηση των κυρίων Αγγελόπουλων, με το προπονητικό επιτελείο, με τους συμπαίκτες μου που έχουμε ζήσει απίστευτες στιγμές. Όμως, τώρα μας περιμένει δουλειά».

Δείτε τις δηλώσεις του αρχηγού και των προέδρων του Ολυμπιακού στο κανάλι της ΚΑΕ στο youtube…
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ