2013-07-08 21:16:55
Φωτογραφία για ΜΟΥΡΙΚΗΣ : ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΣΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Η επιθυμία του Κωνσταντίνου Μουρίκη να προσφέρει ακόμη περισσότερα στον Ολυμπιακό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Η επιθυμία του Κωνσταντίνου Μουρίκη να προσφέρει ακόμη περισσότερα στον Ολυμπιακό έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Αυτό αποκάλυψε ο «ερυθρόλευκος» πολίστας μιλώντας στο Δημοτικό:

«Η πρόταση που μου έγινε από την Παρτιζάν αποτελεί τιμή. Είναι σπουδαίο να σε θέλει μία ομάδα με την ιστορία που έχει στο άθλημά μας ο σύλλογος από το Βελιγράδι.

Όμως, κάθισα και σκέφτηκα. Εχω κάνει τα πάντα για τον Ολυμπιακό; Εχω προσφέρει αυτά που θέλω και μπορώ στην ομάδα; Όχι, δεν έχω κάνει όσα θέλω για τον Ολυμπιακό. Επειδή θέλω να προσφέρω ακόμη περισσότερα αποφάσισα να απαντήσω θετικά στην πρόταση ανανέωσης που μου έγινε. Θέλω και άλλους τίτλους με τον Ολυμπιακό και γιατί όχι και ευρωπαϊκό τρόπαιο», τόνισε ο Μουρίκης και συνέχισε:


«Μέτρησαν δύο ακόμη στοιχεία σε αυτή την απόφαση. Πρώτον, το ότι έχουμε δημιουργήσει μία ομάδα – οικογένεια, με άριστο κλίμα και δεύτερον αυτά τα οποία έχει κάνει η Διοίκηση του Ολυμπιακού τόσο για την ομάδα πόλο όσο και γενικότερα για την οικονομική εξυγίανση του συλλόγου. Είναι σημαντικό για κάθε αθλητή, σε οποιαδήποτε άθλημα να νιώθει και το οικογενειακό κλίμα αλλά και τη Διοικητική σταθερότητα και ασφάλεια που έχουμε στον Ολυμπιακό.

Ταυτόχρονα, με τις κινήσεις που γίνονται όπως η απόκτηση του Αλέξανδρου Γούνα η ομάδα όχι μόνο θα παραμείνει δυνατή αλλά θα γίνει ακόμη καλύτερη. Από εκεί και πέρα τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη δική μας δουλειά ώστε να παραμείνουμε στην κορυφή του Ελληνικού πόλο αλλά και να πάμε ψηλά στο Τσάμπιονς Λιγκ», κατέληξε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ