2013-07-10 22:00:36
Φωτογραφία για Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 την Κοπεγχάγη
Τη νίκη με 2-0 πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ σε δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους κόντρα στην Κοπεγχάγη, στέλνοντας θετικά μηνύματα για τη συνέχεια. Ο Χουμπ Στέφενς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε πολλούς ποδοσφαιριστές χρησιμοποιώντας διαφορετικές ενδεκάδες στα δύο ημίχρονα.

Ο «δικέφαλος» ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Γιακουμή, Λίνο, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λόπεθ, Κάτσε, Τζανδάρη, Ολίσε, Γεωργιάδη, Βούκιτς και Αθανασιάδη. Στο πρώτο ημίχρονο η Κοπεγχάγη ήταν καλύτερη, ωστόσο δεν απείλησε τον πορτιέρο του ΠΑΟΚ.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Ολλανδός προπονητής παρέταξε τους Χακόμπο, Κίτσιου, Ποζατζίδη, Βίτορ, Κατσουράνη, Λάζαρ, Τζιόλη, Λόρενς, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδη και Γιάννου. Ο ΠΑΟΚ ανέκτησε τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου με τους Λάζαρ και Τζιόλη, ενώ πολύ καλή εμφάνιση στα άκρα έκαναν οι Πόποβιτς και Λόρενς με τον Ιρλανδό να ανοίγει το σκορ στο 71’ έπειτα από σέντρα του πρώτου.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις από τον Σαλπιγγίδη, έπειτα από ωραία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, που έβγαλε τον διεθνή επιθετικό σε θέση βολής στα δεξιά μέσα από την περιοχή.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
2.000 ψάρια σε ένα 24ωρο
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
2.000 ψάρια σε ένα 24ωρο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ