2013-07-10 22:31:03
Φωτογραφία για Καθυστερήσεις σε δημόσιο και φορολογικό διαπιστώνει η τρόικα
Σε καλό δρόμο για την επίτευξη των στόχων που έχουν συμφωνηθεί με τους πιστωτές, βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με έκθεση της τρόικας, αλλά... η πρόοδος σημειώνεται με αργούς ρυθμούς και χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά για να υλοποιηθούν οι μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, ιδιαίτερα στην υγεία και το φορολογικό, όπως επισημαίνεται.

H Ελλάδα σημειώνει συνολική αλλά αργή πρόοδο στα πλαίσια του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής, αλλά χρειάζεται να γίνουν σημαντικές προσπάθειες για να υλοποιηθεί η καθυστερημένη μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης και να είναι αποτελεσματική η μάχη κατά της φοροδιαφυγής, διαπιστώνει μεταξύ άλλων η τρόικα, σύμφωνα με το προσχέδιο της τελικής έκθεσης που περιήλθε στην κατοχή του πρακτορείου Reuters.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά αξιολόγηση της τρόικας. Βάσει της συγκεκριμένης έκθεσης, οι υπουργοί οικονομικών της ευρωζώνης, αποφάσισαν την Δευτέρα, κατά την συνεδρίασή τους στις Βρυξέλλες, την εκταμίευση 6,8 δισ. ευρώ για την Ελλάδα, ποσό που θα καταβληθεί τμηματικά στην χώρα μας, με την προϋπόθεση ότι θα υλοποιηθούν όλες οι προαπαιτούμενες δράσεις.
dealnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ