2013-07-12 08:48:04
Φωτογραφία για Ακέφαλος προσωρινά ο δήμος Ηγ/τσας, αφού παραιτήθηκαν 15 από τους 27!
Ακέφαλος είναι χθες από το απόγευμα ο δήμος Ηγουμενίτσας, αφού παραιτήθηκαν ο δήμαρχος Γιώργος Κάτσινος και 15 δημοτικοί σύμβουλοι, από τους 27.

Οι 10 απουσίαζαν και οι Βασίλης Τσώλης (από την παράταξη της πλειοψηφίας) και Θεόδωρος Δήμας (από τη "Λαϊκή Συσπείρωση"), δεν παραιτήθηκαν, υποστηρίζοντας ότι οι αγώνες κερδίζονται στο στίβο και όχι με την αποχή. Ο λόγος; Όχι κάποιο τοπικό πρόβλημα, αλλά

η διαθεσιμότητα των υπαλλήλων. Για πράξη εντυπωσιασμού, μιλάνε πολλοί, που μάλλον δεν θα έχει συνέχεια... Ωστόσο ο κ. Κάτσινος δηλώνει ότι δεν ανακαλεί... Θα δούμε ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΣΙΝΟΥ

Τα τελευταία οριζόντια μέτρα της διαθεσιμότητας – απολύσεων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με κατάργηση του θεσμού της Δημοτικής Αστυνομίας και των Σχολικών Φυλάκων, οδηγούν το Δήμο Ηγουμενίτσας σε αδυναμία λειτουργίας και μια πλειάδα εργαζομένων στην εξαθλίωση.

Οι σημερινές απολύσεις προστίθενται στις προηγούμενες (10) τον αριθμό μετακινήσεις με αποτέλεσμα συνολικά το προσωπικό του Δήμου να μειώνεται κατά 42 άτομα.

Η ανάγκη για εξορθολογισμό και αποτελεσματική λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης με βρίσκει σύμφωνο αλλά η απάντηση δε βρίσκεται στις απολύσεις που δεν προσφέρουν κανένα δημοσιονομικό όφελος αλλά στην αξιολόγηση των δομών του Δήμου και στην εσωτερική αξιοποίηση του υπάρχοντος προσωπικού.

Η απαξίωση και ο διωγμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης μας οδήγησε στον γκρεμό, ξεπεράστηκαν οι κόκκινες γραμμές που και η ΚΕΔΕ έθεσε και κάτω από αυτές τις συνθήκες αδυνατώ να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου.

Σας υποβάλλω την παραίτησή μου από Δήμαρχος Ηγουμενίτσας συνοδεύοντάς την και από τις παραιτήσεις της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου.
katoci Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ