2013-07-17 01:59:03
Φωτογραφία για Με επιτυχία η κατασκήνωση του 1ου Σμήνους Πουλιών του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Πρέβεζας στην Κέρκυρα
Αυλαία έπεσε την περασμένη Τρίτη 9 Ιουλίου 2013 για την κατασκήνωση του 1ου Σμήνους Πουλιών του Τοπικού Τμήματος Πρέβεζας που πραγματοποιήθηκε... στη Σκάλα Παραμόνα Κέρκυρας.

21 Πουλιά και 4 Στελέχη του 1ου Σμήνους Πρέβεζας παρέα με Πουλιά και Στελέχη από το 1ο, 3ο και 4ο Σμήνος Κέρκυρας είχαν την ευκαιρία, στη διάρκεια της επταήμερης κατασκήνωσης στην οποία συμμετείχαν, να ζήσουν την περιπέτεια της ομαδικής ζωής στη φύση, να γνωρίσουν άλλα παιδιά της ηλικίας τους, να κάνουν φίλους, να παίξουν «ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ», να τραγουδήσουν, να δημιουργήσουν αλλά και να αναλάβουν πρωτοβουλίες.

Όλα αυτά, σε ένα μοναδικό μυστηριακό κόσμο κεφιού και γνώσεων.

Με ανακοίνωση τους το τοπικό τμήμα Σ.Ε.Ο ευχαριστεί τα στελέχη της Κέρκυρας για τη συνεργασία σ’ αυτό το ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΔΑΣΟΣ, τα παιδιά μας για την ανταπόκριση και την άριστη συμπεριφορά τους σε όλη τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου και τους γονείς των Πουλιών για την εμπιστοσύνη που έδειξαν για άλλη μια φορά!


Επίσης, εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίηση για τα στελέχη, Σολδάτου Ειρήνη, Ντούσκου Κατερίνα και Μπόχτη Αθηνά, για τις οποίες ήταν η πρώτη τους κατασκηνωτική εμπειρία και τα κατάφεραν, παρά τις δύσκολες συνθήκες και την κούραση, μέχρι το τέλος, φορώντας πάντα το χαμόγελο και την πιο καλή τους διάθεση!

Τέλος, ευχαριστούν θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κο Στράτο Ιωάννου για την οικονομική στήριξη που παρείχε για την πραγματοποίηση του ταξιδιού αυτού.

pamepreveza.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ