2013-07-17 01:57:04
Φωτογραφία για Δήλωση Παντελή Ζουμπούλη  για το  κλείσιμο της Δημοτικής Αστυνομίας
Από το Γραφείο Τύπου

Με αφορμή την πρόθεση της κυβέρνησης για κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας, ο Δήμαρχος Περάματος... κ. Παντελής Ζουμπούλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι αντίθετος στο κλείσιμο της Δημοτικής Αστυνομίας. Είναι υπηρεσία με σημαντικό έργο στην τοπική κοινωνία.

Μια τέτοια εξέλιξη θα προξενήσει τεράστια προβλήματα στην τοπική αυτοδιοίκηση και οι υπηρεσίες που εντάσσονται στις αρμοδιότητες της Δημοτικής Αστυνομίας, μεταξύ των οποίων η τήρηση των διατάξεων στο υπαίθριο εμπόριο και στις λαϊκές αγορές, η πάταξη της παράνομης στάθμευσης, του παράνομου εμπορίου, της κατάληψης κοινόχρηστων χώρων, ο έλεγχος σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ηχορύπανση κ.α.), η φύλαξη και περιφρούρηση Δημόσιων χώρων και πάρα πολλές άλλες που παρέχουν οι Δημοτικοί Αστυνομικοί, καταργούνται με τρόπο αιφνιδιαστικό.

Εκφράζω τον προβληματισμό μου για το πώς θα ανταπεξέλθουν οι Δήμοι στις υποχρεώσεις τους εφ όσον χάνουν αυτές τις δομές ελέγχου αλλά και εσόδων.

Δηλώνω ότι η προσφορά της Δημοτικής Αστυνομίας είναι μεγάλη και αναντικατάστατη. Το θέμα αφορά όλους μας. Θα σταθώ στο πλευρό των εργαζομένων που αγωνίζονται να μην κλείσει η υπηρεσία τους».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ