2013-07-21 10:37:03
Φωτογραφία για Επισκόπηση Τύπου - Τι γράφουν τα σημερινά πρωτοσέλιδα
ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Χειρουργείο στο ΕΣΥ- Κλείνουν 6 νοσοκομεία τον Αύγουστο- Αλλάζουν θέσεις οι εργαζόμενοι- το πρόγραμμα της κινητικότητας.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Νέα ... ΕΡΤ η Εκκλησία για 9.500 ιερείς!- Ο προτεστάντης Σόιμπλε γύρισε την πλάτη στον Αρχιεπίσκοπο.

Η ΑΥΓΗ : Αντιπερισπασμός με μαύρη προπαγάνδα - τα πρωτοπαλίκαρα Σαμαρά επιχειρούν να κρύψουν την "κοινωνική έρημο" - στρατηγική έντασης με στόχο τον Σύριζα.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ : Συντάξεις- αλλάζουν όλα στον υπολογισμό των αποδοχών- αναλυτικός οδηγός για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Η ΕΠΟΧΗ : Μνημόνιο διαρκείας- η όποια νέα "βοήθεια" συνοδεύεται και από νέα μέτρα.

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : Η ελληνική αγορά διψάει για ρευστό 20 δισ.ευρώ- η μελέτη της Oliver Wyman για τη δημιουργία του Επενδυτικού Ταμείου.

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ : Σύνταξη- ποιοί, πως βγαίνουν έως τα 60- Σίγουρες λύσεις για όλους τους ασφαλισμένους.


ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Τι είπε ο πρωθυπουργός στον Σόιμπλε για τα νέα μέτρα : "Αυτό μπορεί να μας σκοτώσει"- οι έντονοι διάλογοι πίσω από τις κλειστές πόρτες του Μαξίμου.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : Ισορροπία τρόμου μέχρι το "ατύχημα" - κυβέρνηση, βουλευτές, τρόικα παγιδευμένοι σε ένα πρόγραμμα που δεν βγαίνει.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Την Τρίτη τα συλλαλητήρια υπεράσπισης της Κυριακής- αργίας- Αθήνα στις 7μμ, στην Ομόνοια, Θεσσαλονίκη στις 8 μμ.

Ο ΛΟΓΟΣ : προκήρυξη 2.000 θέσεων εργασίας- το σχέδιο της κυβέρνησης για την ΝΕΡΙΤ.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ : 21 φόροι σε 6 μήνες- μήπως δεν ξέρουν τι τους γίνεται ; - εισοδήματα, σπίτια, αυτοκίνητα, καταθέσεις: μισά-μισά με την εφορία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ : Συνεχίζεται η ασυδοσία των δημάρχων- είναι πλέον επιβεβλημένο να τελειώσει η κυβέρνηση τώρα με τα άντρα διαφθοράς και σπατάλης των ΟΤΑ.

ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Γκάλοπ-έκπληξη της Κάπα Research μετά το πολυνομοσχέδιο - "Ναι" από το 60% για απολύσεις στο Δημόσιο!- Συμφωνούν ακόμη και οι μισοί ψηφοφόροι του Σύριζα- "Ναι" και στην άρση της μονιμότητας- Ενισχύονται Σαραμάς, Τσίπρας, Βενιζέλος, πτώση Κουβέλη.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ : Μένουμε από λεφτά- κατέρρευσαν τα έσοδα- τρύπες παντού- τρέχει αντίστροφα ο χρόνος για την κυβέρνηση.

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : Ελαφρύνσεις για διαμερίσματα, "κεραμίδα" για μονοκατοικίες- κερδισμένοι και χαμένοι από το φόρο ακινήτων του 2014.

REAL NEWS : "Θα αντέξει η κυβέρνηση; "- οι άγνωστοι διάλογοι του Β.Σόιμπλε στην Αθήνα- Σε ποιούς συνομιλητές του έθεσε το ερώτημα ο Γερμανός υπουργός. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ