2013-07-22 21:14:03
Φωτογραφία για Πρέβεζα: Λαθρομετανάστες στο δάσος στο Μονολίθι ▬ Προσπάθησαν να περάσουν Ιταλία αλλά χάλασε το σκάφος!
Ταξίδεψαν με διάφορα μέσα μέχρι την Πρέβεζα με την προϋπόθεση να περάσουν με σκάφος παράνομα στην Ιταλία αλλά απ ότι φάνηκε στάθηκαν άτυχοι Πρόκειται για 15 περίπου λαθρομετανάστες οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από αναζητήσεις στο δάσος στο Μονολίθι της Πρέβεζας.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας σε συνεργασία με την αστυνομία και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών άρχισαν τις αναζητήσεις στο δάσος στην παραλία στο Μονολίθι της Πρέβεζας κοντά στο χωριό Μύτικας για την ανεύρεση παράνομων αλλοδαπών.

Γύρω στις 11:30 λιμενικοί και αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τους 15 λαθρομετανάστες οι οποίοι είχαν κρυφτεί στο δάσος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Pamepreveza.gr οι παράνομοι αλλοδαποί είχαν φτάσει εχθές στην Πρέβεζα με σκοπό να τους παραλάβει σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες σκάφος και να τους οδηγήσει στην Ιταλία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το σκάφος πρέπει να παρουσίασε μηχανική βλάβη στο σύστημα διεύθυνσης και έτσι οι λαθροδιακινητές αναγκάστηκαν να αποβιβάσουν τους 15 αλλοδαπούς στην ακτή του Μύτικα κοντά στο δάσος με την προϋπόθεση να επιστρέψουν να τους παραλάβουν την επόμενη μέρα αφού θα διόρθωναν την ζημιά.


Όμως τα σχέδια τους εμπόδισε το λιμενικό που σε συνεργασία με την αστυνομία ξετρύπωσαν τους αλλοδαπούς που είχαν κρυφτεί και τους συνέλαβαν.

Επίσης εντοπίστηκε και το σκάφος στο λιμανάκι του Μύτικα με το οποίο πρόκειται να ταξιδέψουν και κατασχέθηκε ενώ έχουν συλληφθεί και οι λαθροδιακινητές.

Για το περιστατικό συνεχίζονται οι έρευνες ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας.

pamepreveza.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ