2013-07-23 12:20:43
Φωτογραφία για Απίστευτη εφαρμογή σε smartphones για ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ σε πολιτικούς από δύο Έλληνες
Η εφαρμογή “Μπινελίκια”, είναι μια σατιρική προσπάθεια, που αποσκοπεί στη διασκέδαση του επίδοξου χρήστη. Αποτελεί μία ανθολογία χιουμοριστικών και υβριστικών εκφράσεων που ακούμε στην καθημερινότητά μας και το όλο σκεπτικό πίσω από τη δημιουργία της, είναι να μας κάνει να περάσουμε ευχάριστα μερικές ώρες, να διασκεδάσουμε και γιατί όχι να χαλαρώσουμε, μακριά από άγχη και σκοτούρες.

Από τα «Μπινελίκια» που επιλέξαμε, απουσιάζουν ρατσιστικές και θρησκευτικές εκφράσεις και λέξεις. Στόχος μας έτσι κι αλλιώς δεν είναι να προσβάλλουμε, αλλά με μια Αριστοφανική διάθεση να αναδείξουμε νευρώσεις της νεοελληνικής πραγματικότητας με σκωπτικό τρόπο.

Στην πρώτη αυτή έκδοση της εφαρμογής, θα βρείτε συγκεκριμένους χαρακτήρες και φωνές. Μπορείτε να μας στείλετε ιδέες και προτάσεις για νέα «μπινελίκια» καθώς και νέους χαρακτήρες, μέσω email στο [email protected].

Αν επιθυμείτε επίσης, να συμμετέχετε με τη δική σας φωνή, σε μελλοντική έκδοση της εφαρμογής, μπορείτε να μας στείλετε δείγμα της φωνής στο email που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκέπτεστε και τη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/mpinelikiagr.


Καλά «Μπινελίκια» λοιπόν και θυμηθείτε ότι η ζωή είναι ανιαρή χωρίς χιούμορ και αυτοσαρκασμό.

Χρήσιμοι σύνδεσμοι:

iPhone Link:

https://itunes.apple.com/us/app/mpinelikia/id674066434

Android Link:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.coinmad.mpinelikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ