2013-07-25 15:37:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Οι Rec και η Ελεάννα Αζούκη live στο Ακρωτήρι
Μία συνεργασία έκπληξη ετοίμασε το γνωστό συγκρότημα των REC για το φετινό καλοκαίρι με την Ελεάννα Αζούκη. Το αγαπημένο συγκρότημα συνεργάζεται με τη νεαρή τραγουδίστρια στο κομμάτι «Φύγαμε» ενώ μαζί πραγματοποιούν και μία μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία που θα διαρκέσει μέχρι και τις αρχές Οκτωβρίου.

Έτσι, αυτή την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013 το βράδυ θα κάνουν μία στάση για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση στο κλαμπ ρέστωραντ Ακρωτήρι στην παραλιακή του Ρίου της Πάτρας.

Μετά την Πάτρα οι Rec έχουν προγραμματίσει εμφανίσεις στις 27/7 στην Κομοτηνή, την 1η Αυγούστου στην Καβάλα, στις 9/8 στην Κεφαλονιά και στις 11/8 στην διάσημη παραλία της Πούντας στην Πάρο. Οι REC είναι ένα ποπ μουσικό σχήμα από την Αθήνα που γεννήθηκε δισκογραφικά τον Ιούνιο του 2010. Ιδρυτής και παραγωγός του γκρουπ είναι ο Άρης Λουμάκης, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται ο Mike Vasileiadis.

Με χαρακτηριστικό ραδιοφωνικό και commercial ήχο το σχήμα επιλέγει σε κάθε του single συνεργασίες που προκαλούν αίσθηση. Ο Γιάννης, η Ναυσικά, και η Έλσα ήταν κάποιες από τις επιλογές που σίγουρα κέρδισαν τις εντυπώσεις!


Το πρώτο τους δισκογραφικό συμβόλαιο ήρθε με τη σύσταση του σχήματος στην δισκογραφική εταιρία LYRA και άμεσα ακολούθησε η κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους με τίτλο «ΑλλάΖω». Μέσα από την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά ξεχώρισαν σχεδόν αμέσως τα κομμάτια «Σε όνειρα Χαμένα» και το ομώνυμο «ΑλλάΖω», τραγούδια που κατάφεραν να αγαπηθούν αμέσως από το κοινό ενώ ακούστηκαν πολύ και στα ραδιόφωνα.

Σταθμός στην μουσική εξέλιξη και πορεία του σχήματος ήταν το κομμάτι "Chocolat" που κατάφερε να καθιερώσει το συγκρότημα στο ελληνικό κοινό. Άλλες επιτυχίες τους είναι τα signles «Το λέει η καρδιά μας», «Άσε με να σ' αγαπώ» που σημείωσε τεράστια επιτυχία ενώ το περσινό καλοκαίρι με το "Μοιράζω Φιλιά" οι Rec κατάφεραν να κερδίσουν μία από τις κορυφαίες 5 Θέσεις του Airplay και την αγάπη του κόσμου.

Λίγες ημέρες μετά τα περασμένα Χριστούγεννα οι REC κυκλοφόρησαν το "Εδώ", μια δυναμική μπαλάντα σε μουσική του Άρη Λουμάκη και τώρα έβγαλαν το «Φύγαμε».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πετάει η Ολυμπιακή;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πετάει η Ολυμπιακή;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ