2013-08-08 17:00:21
Φωτογραφία για Η σκληρή διαμάχη δύο πρώην συζύγων
Διεκδικεί 3,5 δισ. δολάρια η γυναίκα του νέου ιδιοκτήτη του Σκορπιού

Το διαζύγιο πολλών εκατομμυρίων δολαρίων του Ρώσου μεγιστάνα Dimitri Rybolovlev και της Elena Ryboloveleva φαίνεται πως περιλαμβάνει μία από τις πιο άγριες συγκρούσεις πρώην συζύγων στην ιστορία.

Στο τελευταίο «επεισόδιο» της διαμάχης η Ryboloveleva προσέφυγε στη δικαιοσύνη καταγγέλλοντας πως ο πρώην σύζυγός της αγόρασε το σπίτι του Will Smith στη Χαβάη έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων, κάτι που θεωρεί παραβίαση απόφασης του σουηδικού ανώτατου δικαστηρίου για «πάγωμα» της περιουσίας του μέχρι να εκδικαστεί το τελικό ποσό που θα δοθεί σε εκείνη.

Η 45χρονη Elena υποστηρίζει πως αυτή η τελευταία αγορά του Rybolovlev εντάσσεται στο προμελετημένο σχέδιο του να επενδύσει τα χρήματά του σε ακίνητη περιουσία ούτως ώστε να μην είναι προσβάσιμα σε εκείνη.

Μέχρι σήμερα ο Rybolovlev έχει αποκτήσει την έπαυλη στο Palm Beach που ανήκε στον Donald Trump έναντι 95 εκατομμυρίων δολαρίων...


... σπίτι στο Μονακό έναντι 300 εκατομμυρίων δολαρίων ...σπίτι στο Central Park έναντι 88 εκατομμυρίων δολαρίων, για την κόρη του Ekaterina, για την οποία αγόρασε και τον Σκορπιό, στο Ιόνιο.

Ο 45χρονος Rybolovlev είναι μεταξύ των λίγων Ρώσων που, όπως γράφει η Daily Mail, έγιναν πλούσιο στη μετασοβιετική περίοδο, με την ιδιωτικοποίηση της οικονομίας. Είναι ο πρώην ιδιοκτήτης της εταιρείας λιπασμάτων Uralkali.

Με την Elena ήταν παντρεμένοι για 23 χρόνια και έχουν δύο κόρες. Η διαμάχη του διαζυγίου άρχισε το 2008 και η 43χρονη Rybolovleva διεκδικεί 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το πρώην ζευγάρι είχε συναντηθεί την πρώτη μέρα στο κολλέγιο, όταν σπούδαζαν στη ρωσική πόλη Περμ. Η 43χρονη έμεινε δίπλα του ακόμα και όταν πέρασε 11 μήνες στη φυλακή, κατηγορούμενος για το φόνο ανταγωνιστή του, κατηγορίες που εν τέλει αποσύρθηκαν. Ήταν όμως η απιστία του που οδήγησε την Elena να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.
πηγη
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ