2013-08-12 16:16:12
Φωτογραφία για ΣΟΚ: Προσωρινά ελεύθερο το κτήνος που βίασε σκυλίτσα στο Ολυμπιακό Χωριό
Πιάστηκε το ανθρωπόμορφο κτήνος που άρπαξε και βίασε χτες μία σκυλίτσα στο Ολυμπιακό Χωριό! Η άτυχη σκυλίτσα ζούσε στον προαύλιο χώρο μιας πολυκατοικίας, μαζί με άλλα τέσσερα αρσενικά σκυλιά Ο δράστης την έσυρε κυριολεκτικά μέσα στο αυτοκίνητό του, δεμένη με ένα σκοινί. Τρεις ώρες αργότερα ξαναεμφανίστηκε η σκυλίτσα τρομαγμένη, αιμορραγώντας από τα γεννητικά όργανα! Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πανελλήνια Ομάδα Δράσεων και Βοήθειας για τα αδέσποτα ζώα. Αμέσως μέλος της, αλλά και στέλεχος της πανελλαδικής συντονιστικής επιτροπής ζωοφιλικών σωματείων της Π.Φ.Π.Ο. βρέθηκε στο σημείο και μετέφερε την σκυλίτσα σε κτηνιατρείο για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Αυτό, όμως, που κάτοικοι, αλλά και φιλόζωοι δεν μπορούν να πιστέψουν είναι η αγριότητα του κτήνους που βίασε το μικρό σκυλάκι. Μάρτυρες κατάφεραν να δουν τον αριθμό κυκλοφορίας και έτσι σήμερα, μετά από μήνυση που είχε κατατεθεί εις βάρος του, οι αστυνομικές αρχές τον εντόπισαν, τον συνέλεβαν και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Ολυμπιακού Χωριού!


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν άντρα Πολωνικής καταγωγής κάτοικο Κυψέλης, ο οποίος μεταφέρθηκε σήμερα στην Ευελπίδων, στην οποία μάλιστα έδωσαν το παρών δεκάδες φιλόζωοι και Ενώσεις Φιλοζωικών Οργανώσεων. Ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την Τετάρτη 14 Αυγούστου που θα απολογηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Αυτό που προκαλεί, όμως, θυμό είναι όχι μόνο το γεγονός πως υπάρχουν τέτοια τέρατα ανάμεσά μας, αλλά και πως τα αδέσποτα ζώα στις Αχαρνές είναι για άλλη μία φορά ανυπεράσπιστα. Στις 11 Οκτωβρίου 2012 πάλι το ACHARNORAMA είχε προβάλει θέμα με κτηνοβασίες αλλοδαπών σε αδέσποτα σκυλιά της Κεντρικής Πλατείας. ( acharnorama.gr) Ακριβώς 10 μήνες μετά από αυτή την δημοσίευση τίποτα δεν έχει αλλάξει στην πόλη μας! Καμία μέριμνα δεν έχει ληφθεί για τα αδέσποτα ζώα, πέρα από κάποιες αποφάσεις που πάρθηκαν αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα ουσιαστικό! Είναι αδιανόητο σε μία πόλη 150.000 κατοίκων, τόσο μεγάλης γεωγραφικής έκτασης, αλλά και πλούσιας ιστορίας να ζούμε τέτοιες σκηνές. Να θυμίσουμε πως η Φιλοζωική Οργάνωση με την μέριμνα του Δήμου έκλεισε πριν από τρία χρόνια λόγο έλλειψης… κονδυλίων! Ελπίζουμε αυτό το λάθος να διορθωθεί ΑΜΕΣΑ! -
acharnorama.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ