2013-08-16 00:32:53
Φωτογραφία για Εθνική Ανδρών: Με ένα νέο πρόσωπο
Με ένα νέο πρόσωπο θα παρουσιαστεί η Εθνική Ελλάδας Ανδρών στην Κρήτη, στα φιλικά που θα δώσει απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία και το Πανεπιστήμιο Φλόριντα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Αντρέα Τρινκιέρι αποφάσισε να καλέσει στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος εν όψει της συμμετοχής του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σλοβενίας (04-22/09) και το Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο 19χρονος γκαρντ, που πραγματοποίησε νωρίτερα το καλοκαίρι πολύ καλές εμφανίσεις με την Εθνική Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Εσθονίας, θα αναχωρήσει αύριο (16/08) από τη Θεσσαλονίκη για την Κρήτη, προκειμένου να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους διεθνείς.

Η ελληνική αποστολή έχει στις τάξεις της και το Δημήτρη Κατσίβελη, που τραυματίστηκε στην προπόνηση στο ΟΑΚΑ και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, όχι όμως και το Στράτο Περπέρογλου ο οποίος εξαιτίας προσωπικού θέματος θα μεταβεί στο νησί το πρωί του Σαββάτου (17/08).

Η Ελλάδα θα δώσει στο κλειστό Δύο Αοράκια, στη Νέα Αλικαρνασσό, δύο φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στην Εθνική Μεγάλης Βρετανίας και το Πανεπιστήμιο Φλόριντα, στη μνήμη του Γιώργου Κολοκυθά.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ