2013-08-21 10:29:03
Φωτογραφία για «Άβατο» από σήμερα το κέντρο των Σερρών – Αρχίζουν οι ασφαλτοστρώσεις
Όλο το πρόγραμμα των ασφαλτοστρώσεων σε κεντρικές οδικές αρτηρίες που θα καταστήσει την πρόσβαση σε αυτές απαγορευμένη λέξη Σας ενημερώνουμε ότι από Τετάρτη 21-8-2013 θα ξεκινήσει το έργο «Εργασίες οδοστρωσίας έτους 2013» του Δήμου Σερρών. Οι οδοί οι οποίες θα ασφαλτοστρωθούν είναι:

Β. Βασιλείου (από την οδό Βενιζέλου έως και την οδό Εμμ. Ανδρόνικου)

Εθν. Αντίστασης (Από την οδό Λ. Παπαπαύλου έως και το ΙΚΑ)

Λ. Παπαπαύλου (από την οδό Εθν. Αντίστασης έως και την Πλατεία Εμπορίου)

Κωνσταντινουπόλεως (από την οδό Εθν. Αντίστασης έως και την Πλατεία Εμπορίου)

Μ. Αλεξάνδρου

Το χρονοδιάγραμμα της παρέμβασης έχει ως εξής:

Τετάρτη 21-8-2013 - Οδός Λ. Παπαπαύλου, Διακοπή της κυκλοφορίας του τμήματος της οδού μεταξύ των οδών Εθν. Αντίστασης και Δ. Σολωμού (πλατεία Εμπορίου). Η κυκλοφορία των οχημάτων, προς το βορρά, θα γίνεται από την Αρχ. Μακαρίου.


Πέμπτη 22-8-2013 - Οδός Κωνσταντινουπόλεως, Διακοπή της κυκλοφορίας του τμήματος της οδού μεταξύ της οδού Εθν. Αντίστασης και πλατείας Εμπορίου. Για την παραπάνω ρύθμιση θα αμφιδρομηθεί η οδός Λ. Παπαπαύλου.

Παρασκευή 23-8-2013 - Οδός Εθν. Αντίστασης, Διακοπή της κυκλοφορίας του τμήματος της οδού μεταξύ των οδών Αρχ. Μακαρίου και Λ. Παπαπαύλου. Η εκτροπή της κυκλοφορίας προς την οδό Ελ. Βενιζέλου, θα γίνεται μέσω των οδών Αρ. Μακαρίου, Φωκά, Κωνσταντινουπόλεως, Λ. Παπαπαύλου, Δ. Σολωμού και Ερμού.

Δευτέρα 26-8-2013 - Οδός Β. Βασιλείου, Διακοπή της κυκλοφορίας του τμήματος της οδού μεταξύ των οδών Βενιζέλου και Εμμ. Ανδρόνικου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από την οδό Λ. Παπαπαύλου και την οδό Ερμού η οποία και θα αμφιδρομηθεί.
seleo.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ