2013-08-21 10:46:04
Φωτογραφία για Στουρνάρας αδειάζει Μανιάτη για το «σεισμόσημο»
Σε ένα παιχνίδι διάψευσης κατέληξε το ζήτημα του σεισμόσημου στα ακίνητα, το οποίο αποτέλεσε πηγή προστριβών και εσωκυβερνητικών τριγμών. Οι δηλώσεις του υπουργού Περιβάλλοντος, Γιάννη Μανιάτη, αποτέλεσε τροφή για έκρηξη αντιδράσεων... μεταξύ των βουλευτών, γεγονός που οδήγησε το υπουργείο Οικονομικών να εξετάσει το ενδεχόμενο να διαψεύσει δημόσια τον κύριο Μανιάτη, αλλά τελικά αποφασίστηκε τη λύση να τη δώσει ο ίδιος στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, ο κ. Μανιάτης δήλωσε για το σεισμόσημο ότι «είναι μια κατεύθυνση στην οποία πρέπει να κινηθεί η χώρα με πάρα πολύ προσοχή χωρίς να επιβαρυνθούν οι πολίτες οι οποίοι πια δεν αντέχουν άλλο αλλά ταυτόχρονα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν θα ξαναπάθουμε τις ζημιές που πάθαμε στο παρελθόν».

Οι δηλώσεις του κ. Μανιάτη προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις μεταξύ των βουλευτών οι οποίες έφθασαν ως το γραφείο του πρωθυπουργού αλλά και του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος εξέτασε το ενδεχόμενο να αποδοκιμάσει δημόσια με γραπτή δήλωση τον υπουργό Περιβάλλοντος.

Ωστόσο, επελέγη τελικώς η λύση της αυτοδιάψευσης από μέρους του υπουργού Περιβάλλοντος. Ο κ. Μανιάτης κατέφυγε τότε στο Αθηναϊκά Πρακτορείο Ειδήσεων στο οποίο υποστήριξε πως «δεν υπάρχει καμία δέσμευση απέναντι στην Τρόικα, ούτε πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μια τέτοια ρύθμιση».

sofokleousin.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ