2013-08-21 13:00:12
Φωτογραφία για Gamescom 2013: Τι είδαμε στη συνέντευξη τύπου της Sony
Tο Gameslife μαζί με κάμποσες εκατοντάδες κόσμου πήγαν στο Staatenhaus δίπλα στο Messe της Κολωνίας προκειμένου να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για τις εξαγγελίες των Ιαπώνων. 

Και εδώ που τα λέμε μόνο ζημιωμένοι δεν βγήκαν Mέχρι να πάρουμε τα απαραίτητα περικάρπια και να ανοίξουν οι πόρτες, τα βλέμματα όλων έκλεψε μία Mercedes SLS “ντυμένη” στα χρώματα του νέου παιχνιδιού της εταιρίας που ακούει στο όνομα #Driveclub 

Σύμφωνα με την παρουσίαση της η Sony, εκτός του οτι μας ανακοίνωσε οτι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το νέο Playstation ένα μήνα πριν τα Χριστούγεννα σε 32 χώρες της Ευρώπης (με την Ελλάδα ακόμα να παραμένει ένα μεγάλο ερωτηματικό), αποφάσισε να ρίξει και την τιμή του των υπόλοιπων κονσολών της.

Έτσι λοιπόν έχουμε νέα τιμή για το PS Vita και το PS 3, τα οποίο πλέον θα κοστίζουν 199€, έκπτωση σε PS4 τίτλους που κάποιος ενδεχομένως να έχει ήδη αγοράσει στο PS3 καθώς και 3 μήνες δώρο στην ετήσια συνδρομή στο PS Plus, νέες υπηρεσίες και συμφωνία με Ευρωπαίους παρόχους για πακέτα πολύ γρήγορου (έως και 200 Mbits/s) ίντερνετ (φυσικά δεν ισχύει αυτό στην Ελλάδα).


Εκτός όμως από τις ανακοινώσεις αυτές, η Sony δεν μας άφησε παραπονεμένους από πλευράς παιχνιδιών αφού η εταιρία μας παρουσίασε βίντεο αλλά και μερικές ημερομηνίες κυκλοφορίας νέων παιχνιδιών για PS4, PS3 και PS Vita.

Είδαμε λοιπόν Gran Turismo 6, το οποίο κυκλοφορεί στις 6 Δεκεμβρίου, το Everybody’s Gone to the Rapture από τη The Chinese Room, το Football Manager 2014, το Assassin’s Creed IV: Black Flag και το Watch Dogs, το Shadow of the Beast και βέβαια το Minecraft το οποίο πλέον δεν είναι αποκλειστικά μόνο στο Xbox...

Όλα όσα είδαμε στη συνέντευξη Τύπου της Sony, θα έχουμε τη δυνατότητα να τα δοκιμάσουμε και τις ερχόμενες μέρες στο booth της εταιρείας ενώ τα όσα μας έδειξε η εταιρία έρχονται να διαδεχθούν τις εξαγγελίες της Ε3 και παράλληλα να πιστοποιήσουν το ότι η ιαπωνική εταιρεία βαδίζει σταθερά σε μια συγκεκριμένη πορεία η οποία είναι πολύ καλή.
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ