2013-08-22 15:15:03
Φωτογραφία για Η Πάμελα θυμίζει ακόμη... Baywatch!
Αναθερμαίνει τις σχέσεις της με τον πρώην σύζυγό της Ρικ Σάλομον στη Χαβάη - Προκαλεί και αναστατώνει με το ροζ της μπικίνι

Τι κι αν έχει «πατήσει» τα 46; Η Πάμελα Άντερσον θυμίζει ακόμη την «καυτή» ναυαγοσώστρια του Baywatch -τον ρόλο ο οποίος την έκανε διάσημη σε παγκόσμιο επίπεδο- αφού διατηρεί το σεξαπίλ της αναλλοίωτο στα χρόνια.

Η ξανθιά σεξοβόμβα συνεχίζει τις διακοπές της στη Χαβάη, όπου αναστατώνει τους λουόμενους με τα μικροσκοπικά μπικίνι που επιλέγει να φορά, όπως το ροζ, προκλητικό μαγιό με το οποίο την απαθανάτισαν οι παπαράτσι την Τρίτη.

Στο πλευρό της είδαμε τον πρώην σύζυγό της Ρικ Σάλομον, τον χολιγουντιανό τηλεοπτικό παραγωγό και πρώην σύντροφο της Πάρις Χίλτον με τον οποίο η ξανθιά κληρονόμος είχε γυρίσει την περίφημη πορνό ταινία της.

Ο Ρικ και η Πάμελα έμειναν παντρεμένοι μόνο ένα χρόνο, από το 2007 ως το 2008, όμως από τον Απρίλιο το ζευγάρι προσπαθεί να αναθερμάνει τις σχέσεις του και όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, τα πράγματα πάνε πολύ καλά για τους δυο τους.
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ