2013-08-22 17:01:29
Φωτογραφία για Πάρος>Ο δήμαρχος, η νεαρή ξεναγός και πως λειτουργεί η δημοτική διαπλοκή...!!!
-Κυρία μου, σας παρακαλώ ακολουθήστε μας στο Αστυνομικό Τμήμα  

Παροικία, Πάρος Τετάρτη 21 Αυγούστου. Οι αστυνομικοί ζητούν από την νεαρή “ξεναγό” του Δήμου να τους ακολουθήσει στο Τμήμα. Εκεί με πολύ ευγενικό τρόπο της ζητούν να τους δείξει την άδεια εξασκήσεως του επαγγέλματος της ξεναγού. Η νεαρή-κόρη γνωστής και μεγάλης (σε ψηφαλάκια) οικογένειας του νησιού δηλώνει ότι δεν διαθέτει άδεια ξεναγού. Και πως να διαθέτει άλλωστε μια και το κορίτσι δεν έχει σπουδάσει το αντικείμενο.

Λίγη ώρα αργότερα φθάνει στο Αστυνομικό Τμήμα ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο της Πάρου και ζητάει μαινόμενος τον λόγο από τους αστυνομικούς, οι οποίοι παρακολουθούν ψύχραιμοι την έκρηξή του.

Λίγες ώρες πριν είχε φθάσει στο fax του αστυνομικού τμήματος Πάρου καταγγελία από το Σωματείο Ξεναγών Ελλάδος για την μεθόδευση του δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου της Πάρου σχετικά με την συγκεκριμένη νεαρή που εκτελεί χρέη ξεναγού-περιηγήτριας.


Τι είχε συμβεί; Ο εκ Τρικάλων προερχόμενος δήμαρχος της Πάρου Χρήστος Βλαχογιάννης- ο οποίος εξελέγη μετά από περιπέτειες στην καταμέτρηση, στο πόδι του Γιάννη Ραγκούση ώσπου ο τελευταίος να επανέλθει στην ενεργό δημοτική δράση-προκήρυξε σχεδόν φωτογραφικό διαγωνισμό ο οποίος κούμπωνε γάντι στα προσόντα της συγκεκριμένης νεαρής αποφοίτου ΤΕΙ το αντικείμενο του οποίου δεν έχει καμία σχέση με το επάγγελμα της ξεναγού και δίχως ουδέποτε να ενημερωθούν επαγγελματίες ξεναγοί που ζουν στο νησί για τον συγεκριμένο διαγωνισμό.

Η νεαρή όπως ήταν φυσικό κέρδισε τον προσωπικό διαγωνισμό και ανέλαβε δράση. Έλα όμως που η αδυναμία της να ανταποκριθεί στα καθήκοντα της συγκεκριμένης αποστολής, δημιούργησε ένα κύμα αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία και κάποιοι άρχισαν να ψάχνουν την όλη υπόθεση για να πέσουν πάνω στις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες του δημάρχου αλλά και του δημοτικού συμβουλίου.

Φυσικά δεν μας εκπλήσσει το γεγονός. Η Πάρος είναι μέρος της Ελλάδας, μιας χώρας η οποία με τέτοιες λογικές οδηγήθηκε στα βράχια της χρεοκοπίας.

Σε λίγο θα διαβάσετε τι κάνει ο δήμος της Αντιπάρου με τα λύματα και τι μύριζε ο Τομ Χάνκς στο λιμανάκι της Αντιπάρου…

www.kourdistoportocali.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ