2013-08-22 17:13:05
Φωτογραφία για Ναύπλιο: Σημαία θα έπεφτε σε κεφάλια τουριστών!
Λίγο έλειψε να μιλάγαμε για τραγωδία σήμερα στην πόλη του Ναυπλίου. Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί, την ώρα που περνούσε γκρουπ με τουρίστες στην πλατεία Φιλελλήνων, έπεσε στο έδαφος ο ιστός με την ελληνική σημαία που είναι τοποθετημένος στο μνημείο που είναι αφιερωμένο στη μνήμη των Γάλλων φιλελλήνων που αγωνίστηκαν και θυσιάστηκαν για την απελευθέρωση της Eλλάδας από τους Tούρκους.

Οι τουρίστες ήταν πολύ τυχεροί καθώς ο ιστός έπεσε δίπλα τους και τρομοκρατημένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν το πόσο τυχεροί στάθηκαν.

Οι ευθύνες βαραίνουν τον δήμο Ναυπλιέων που ενώ πριν λίγο καιρό είχε πέσει ξανά ένας από τους τρεις ιστούς με τις σημαίες στο μνημείο, λόγω οξείδωσης, αδιαφόρησε να τους αντικαταστήσει, περιμένοντας πότε θα πέσουν και οι άλλοι.

Μάλιστα όχι μόνο δεν νοιάστηκαν στο δήμο για την πτώση του ιστού τότε αλλά δεν μπήκαν καν στον κόπο να αντικαταστήσουν τη σημαία που έπεσε, αφήνοντας το μνημείο με δύο σημαίες αντί για τρεις που κανονικά έπρεπε να έχει!

Δεν καταλαβαίνουμε, τι περίμεναν στο δήμο για να αποφασίσουν να αλλάξουν τους ιστούς; Έπρεπε να πέσουν σε κανένα κεφάλι περαστικού για να ενδιαφερθούν;

paratiritis-news.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ