2013-08-25 23:37:13
Φωτογραφία για 20ΛΕΠΤΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΜΕ ΣΑΒΙΟΛΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1
O Oλυμπιακός έκανε το 2 στα 2 και... απολαμβάνει ήδη τη μοναξιά της κορυφής στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

H oμάδα του Πειραιά ήταν σαφώς βελτιωμένη σε σύγκριση με τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στην Καλλονή στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και πάλι έλειπαν... αρκετά για να ικανοποιήσει τον κόσμο της ομάδας. Χωρίς πολλές φάσεις για γκολ και με αρκετές ημιτελείς προσπάθειες, σου έφινε εντύπωση ομάδας που βρίσκει δύσκολα το δρόμο για τ'αντίπαλα δίχτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με... ψυχρολουσία, αφού στο 47' ο Ναπολεόνι έκανε το 0-1 σε μία φάση που έπιασε στον ύπνο την άμυνα του Ολυμπιακού, ο Ιταλός του Ατρόμητου ξεπέρασε τον Σιόβα στο σπριντ και πλάσαρε τον Ρομπέρτο.

Από εκείνη τη στιγμή και με την είσοδο των Σαβιόλα και Φουστέρ στον αγωνιστικό χώρο, παρουσιάστηκε στο γήπεδο ένας άλλος... Ολυμπιακός. Επινοήσεις, ταχύτητα, 2 γκολ, δοκάρι και αρκετές τελικές προσπάθειες μέσα σε ένα 20λεπτο καταιγίδα που ο Ολυμπιακός έδειξε ότι... μπορεί να παίξει καλή μπάλα και να πνίξει τον αντίπαλο. Ο Σαβιόλα έπαιζε πίσω από το Μήτρογλου, ο Φουστέρ ερχόταν κάπου... ανάμεσά τους, ενώ ο Ντομινγκες απελευθερώθηκε.


Ο Φουστέρ, μετά από μια ωραία κομπίνα σε φάουλ έκανε με τρομερό σουτ το 1-1 στο 51', ενώ ο Χαβιέ Σαβιόλα άνοιξε λογαριασμό με την ερυθρόλευκη βάζοντας μπροστά την ομάδα του στο σκορ με 2-1 στο 54' με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντομίνγκες.

Στα υπόλοιπα λεπτά μέχρι το τέλος κύλησαν, ο Ολυμπιακός κατέβασε στροφές αν και θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί καλύτερα τους κενούς χώρους που έβρισκε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι Μήτρογλου και Σαβιόλα μαζί μπορούν να κάνουν πολλές ζημιές στις αντίπαλες άμυνες, ειδικά αν ο πρώτος δεν είναι σε μέτρια μέρα, όπως σήμερα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο (46’ Σαβιόλα), Μανωλάς, Σιόβας, Μπονγκ, Μανιάτης (73’ Μεντζανί), Σάμαρης, Τσόρι, Κάμπελ, Φετφατζίδης (46’ Φουστέρ), Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Μέγιερι, Μασάντο, Βάις, Ολαϊτάν.

Ατρόμητο (Γιώργος Παράσχος): Σηφάκης, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος (65’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπάλλας (11’ λ.τ. Καραμάνος), Ούμπιντες, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο, Ναπολεόνι (76’ Παπαδόπουλος).

Στον πάγκο: Τσενάμο, Καραγκούνης, Νάστος, Φάμπιο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ