2013-08-25 23:37:17
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ - Καρδιοχτύπησε αλλά έκανε την ανατροπή σε 7' ο Ολυμπιακός με τον Ατρόμητο
Σε μειονεκτική θέση βρέθηκε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά η έκπληξη δεν έγινε στη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάστηκαν μόλις επτά λεπτά για να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα, με τον Σαβιόλα να... ανοίγει λογαριασμό με τα δίχτυα.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 47' με τον Ναπολεόνι, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ο Φουστέρ «απάντησε» φέρνοντας το παιχνίδι σε ισορροπία, ενώ στο 54' ο Σαβιόλα σφράγισε τη νίκη του Ολυμπιακού σημειώνοντας το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Την πρώτη νίκη της στη Σούπερ Λίγκα πέτυχε η Καλλονή. Η ομάδα της Λέσβου πέρασε θριαμβευτικά από το Κλεάνθης Βικελίδης, υποχρεώνοντας τον Αρη στη δεύτερη ήττα του- αμφότερες από νεοφώτιστες ομάδες- στο πρωτάθλημα με 2-0. Ο Αναστασιάδης άνοιξε το σκορ στο 11' και ο Γκαρσία διαμόρφωσε το τελικό σκορ στις καθυστερήσεις.


Στο ντέρμπι της Θράκης, η Ξάνθη χαμογέλασε καθώς κέρδισε με 1-0 τον Πανθρακικό στην έδρα της και πήρε τους πρώτους βαθμούς της στο πρωτάθλημα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Σολάρι.

Ανετη ήταν η νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0, με πρωταγωνιστή τον Τσάβες. Ο Αργεντίνος άνοιξε το σκορ στο 24' και έδωσε την ασίστ για το δεύτερο, στο 43' με τον Ιλιτς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Την ισοπαλία κατάφερε να πάρει ο Αστέρας Τρίπολης στην Κρήτη από τον Πλατανιά (1-1), παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες από το 9', εξαιτίας της αποβολής του Λισγάρα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ναζλίδη μόλις στο 3', αλλά ο Αστέρας ισοφάρισε με τον Μπαράλες στο 47'.

Η δεύτερη αγωνιστική ολοκληρώνεται με τον Εργοτέλη να υποδέχεται τον Λεβαδειακό τη Δευτέρα.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΛΙΓΟ
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ