2013-08-26 16:53:02
Φωτογραφία για OLE : ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΣΑΒΙΟΛΑ! (PHOTO)
Mε τίτλο "Οδήγησε τον Ολυμπιακό στην επιτυχία ο Σαβιόλα" κάνει αναφορά η Αργεντίνικη ιστοσελίδα "ole.com.ar" στο νικητήριο γκολ που πέτυχε ο Χαβιέ Σαβιόλα στον χθεσινό αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ φιλοξενεί φωτογραφίες από την αναμέτρηση του "Γ.Καραϊσκάκης", αλλά και βίντεο με το γκολ!

"Ο κούνελος πέτυχε το πρώτο του γκολ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έτσι τη νέα του ομάδα, ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-1 τον Ατρόμητος στο πρωτάθλημα της Super League.

Η μυρωδιά του γκολ δε μπορεί να χαθεί και ο Σαβιόλα τράβηξε τα φώτα του ελληνικού ποδοσφαίρου πάνω του, αφού την Κυριακή σκόραρε με κεφαλιά, παρά τα 1,68 του. Έτσι, η ομάδα του προηγείται στη βαθμολογία της  Super League με με έξι πόντους σε 2 αγώνες. .

Ο Χαβιέ Σαβιόλα ήταν στον πάγκο και κλήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο να μπει στο παιχνίδι και του χρειάστηκαν μόλις 9 λεπτά για να γιορτάσει με τη φανέλα της Ελληνικής ομάδας το πρώτο του γκολ, με την οποία έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο. 

Το τελευταίο του γκολ ήταν στις 26 Μαΐου στη Μάλαγα και το 3-1 επί της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Έκανε το δεύτερο επίσημο παιχνίδι του με τον Ολυμπιακό και έχει συμπαραστάτη τον Τσόρι Ντομίνγκες. Στα 31 του χρόνια, ο Σαβιόλα δεν θέλει να συνταξιοδοτηθεί" , καταλήγει το δημοσίευμα! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ