2013-08-28 10:55:40
Φωτογραφία για Πάτρα: Aπάντηση του Αντιδημάρχου Παιδείας στον Ι. Τσιμπούκη για τις σχολικές καθαρίστριες
Σχετικά με την επιστολή του δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης Ι. Τσιμπούκη με την οποία ζητά να αναλάβει τις ευθύνες του ο Δήμος σε σχέση με τις σχολικές καθαρίστριες, από τον αντιδήμαρχο Παιδείας διευκρινίζονται τα εξής:

« Όταν το πάθος για αντιπολίτευση κυριεύει τους ενασχολούμενους με τα κοινά, τους οδηγεί μοιραία σε λάθη που τους εκθέτουν. Η έκκλησή μου προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Παιδείας για τον καθαρισμό των σχολείων αφορά τη διαδικασία πρόσληψης των συμβασιούχων καθαριστριών των σχολικών κτιρίων για το τρέχον σχολικό έτος. Οι διαδικασίες από πλευράς Δήμου Πατρέων, προγραμματισμός, έγκριση Δημοτικού Συμβουλίου κλπ έχουν γίνει εγκαίρως και αναμένονταν μέσα στο καλοκαίρι η σχετική εντολή από το Υπουργείο Εσωτερικών για την έναρξη των διαδικασιών πρόσληψης.

Αυτό ακόμα και σήμερα δεν έχει γίνει και φυσικά δεν αφορά μόνο το Δήμο Πατρέων αλλά όλους τους Δήμους της Ελλάδας. Βέβαια το γεγονός δεν είναι πρωτόγνωρο. Βρισκόμαστε για τρίτη συνεχόμενη φορά θεατές του ίδιου έργου που βεβαίως αφορά ολόκληρη την Ελλάδα.


Σχετικές επιστολές με τη δική μου ως Αντιδημάρχου Παιδείας υπάρχουν και από αντίστοιχους Δήμαρχους και Αντιδημάρχους από όλη την Ελλάδα μεταξύ αυτών και από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ.

Κατόπιν τούτων οι άναρθρες αντιπολιτευτικές κραυγές του κ. Τσιμπούκη καλό θα ήταν να είχαν παραληφθεί με δεδομένο ότι στο Δήμο Πατρέων και στα θέματα αρμοδιότητας της Αντιδημαρχίας Παιδείας, ακριβώς επειδή υπάρχει ιδιαίτερη ευαισθησία από όλους τους εμπλεκόμενους, έχει επιδειχθεί τα τελευταία χρόνια σοβαρότητα και διάθεση ουσιαστικής συμβολής. Ο χρόνος και πλήθος άλλων θεμάτων είναι στη διάθεση του κ. Τσιμπούκη για να επιδείξει την αγωνιστικότητα και μαχητικότητά του υπό την προϋπόθεση όμως να φροντίσει την επόμενη φορά να είναι καλύτερα ενημερωμένος για να μην εκτίθεται ως αδιάβαστος, ή ακόμη χειρότερα, ώς εμπαθής.»
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ