2013-08-28 15:16:50
Φωτογραφία για Λαμία: Το ΚΕΥΠ προσλαμβάνει τον Master Chef Δημήτρη Σκαρμούτσο
Από αρχές Σεπτεμβρίου η κουζίνα του ΚΕΥΠ αναβαθμίζεται, αφού δεν αποκλείεται οι φαντάροι να τρώνε από τα χεράκια του Δημήτρη Σκαρμούτσου!!!

Αρχές Σεπτεμβρίου θα παρουσιαστεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στη Λαμία, ο γνωστός Master Chef Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος σύμφωνα με την Espresso κηρύχτηκε ανυπότακτος και θα πρέπει χωρίς άλλη ειδοποίηση να παρουσιαστεί άμεσα για να εκπληρώσει τη στρατιωτική του θητεία.

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος είχε φύγει από την Ελλάδα σε ηλικία 18 ετών για την Αμερική όπου σπούδασε οικονομικά στο UCLA. Έπειτα τον κέρδισε η μαγειρική και έμεινε στην Νέα Υόρκη όπου εργάστηκε σε μεγάλα εστιατόρια και ξενοδοχεία ως chef.

Σύμφωνα με το fthis.gr, ερχόμενος στην Ελλάδα το 2005, έπαιρνε αναβολές αφού πάντα εκκρεμούσαν επαγγελματικές δουλειές που δεν μπορούσε να αφήσει πίσω του, με αποτέλεσμα πια η στρατονομία να τον καλεί να υπηρετήσει.


Ο νόμος για τους ανυπότακτους προβλέπει 45 ημέρες θητείας και 810 ευρώ το μήνα για εξαγορά του υπολοίπου χρόνου.

Βέβαιο θεωρείται ότι στο Κέντρο Εκπαίδευσης Λαμίας, για όσο καιρό μείνει θα αναλάβει ρόλο στο μαγειρείο και έτσι οι τυχεροί φαντάροι και αξιωματικοί θα έχουν την ευκαιρία να απολάυσουν συνταγές Master Chef.

Υ.Γ. Δημήτρη μην το κάνεις αυτό γιατί θα τρως κάθε μέρα "καμπάνες" για να μην απολυθείς...που θα βρουν καλύτερο Chef ?

ΠΗΓΗ: http://www.lamiareport.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=79922:lamia-to-keup-qproslambaneiq-ton-master-chef-dhmitrh-skarmoutso&catid=38:2010-04-22-20-27-04&Itemid=68 
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ