2013-08-29 09:53:08
Φωτογραφία για ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΣ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ, ΑΛΛΑ...
Η χθεσινή κίμνηση του Τζιμπούρ να πάει στο Ρέντη για να προπονηθεί, εκλήφθηκε ως κίνηση καλής θέλησης από τους Πειραιώτες και ως προσπάθεια του παίκτη να ρίξει γέφυρες επιστροφής. 

Το θέμα βέβαια είναι ότι ο παίκτης, άργησε να κάνει τη συγκεκριμένη κίνηση και ο Μίτσελ έχει δίκιο που δεν επιθυμεί πλέον την επιστροφή του στην ομάδα. 

Ενδεχόμενη επιστροφή του διεθνούς Αλγερινού θα μπορούσε να διαταράξει το κλίμα των αποδυτηρίων και να οδηγήσει κι άλλους ποδοσφαιριστές σε ανάλογες συμπεριφορές. Το ότι ο Αλγερινός... γλίτωσε την φετινή προετοιμασία, δεν μπορεί να περάσει άλλωστε απαρατήρητο. 

Στο λιμάνι θα περιμένουν μέχρι τη Δευτέρα μήπως προκύψει κάποια πρόταση από σύλλογο, ενώ και το ενδεχόμενο διακοπής συμβολαίου του παίκτη είναι... ορθάνοιχτο, αφού όταν του ζητήθηκε να επιστρέψει στις προπονήσεις -εγγράφως μάλιστα- δεν το έκανε... 

Άλλωστε, οι Πειραιώτες είχαν προειδοποιήσει τρεις φορές εγγράφως τον «τρομοκράτη» και εκείνος προτίμησε να μην συμμετέχει στις προπονήσεις από την αρχή της προετοιμασίας.

Για την ώρα, ο Τζιμπούρ θα συνεχίσει να προπονείται μόνος του...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ