2013-09-02 16:47:04
Φωτογραφία για Δήλωση Χρήστου Αηδόνη για την επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου
Η 3η του Σεπτέμβρη αποτελεί μια ημερομηνία ορόσημο της ελληνικής ιστορίας.Σήμερα για μας, για τον κάθε δημοκράτη πολίτη αποτελεί μια πρόκληση.

Η ανάγκη για την επανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης είναι αδήριτη. Η Συμφωνία για την Νέα Ελλάδα, απο την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της, έθεσε ως προτεραιότητα την ικανοποίηση αυτού του στόχου.

Σήμερα, μπροστά σε αυτήν την πρόκληση, επιλέγουμε την αυριανή μέρα , ως μέρα εγκαινίων των πολιτικών μας γραφείων και παρουσίασης των προτάσεων μας, για την αναθεώρηση του Συντάγματος .Είναι μια επιλογή που σηματοδοτεί, οτι η 3η του Σεπτέμβρη ανήκει σε ολους τους δημοκρατικούς πολίτες και επιδιώκει να αποτελέσει την αρχή για μια νέα προσπάθεια αναγέννησης και συσπείρωσης.

Ειναι βαθιά η πεποίθηση μας, οτι η ενότητα της δημοκρατικής παράταξης μπορεί να προκύψει μόνο μέσα απο σκληρές και επίμονες διαδικασίες, μέσα στις οποίες θα κυριαρχήσει η ΠΟΛΙΤΙΚΗ και οχι η ανάγκη διευθέτησης των μικροαναγκών των πολιτικών της προσώπων. Σε αυτήν την προσπάθεια δηλώνουμε ´´ΠΑΡΩΝ´ και καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες που πιστεύουν πως η χώρα δεν πρέπει να κυβερνιέται απο τα άκρα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ