2013-09-02 16:50:01
Φωτογραφία για ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΑΙ Ο... ΡΟΥΓΚΑΛΑΣ!
Στον Εργοτέλη με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο θα αγωνίζεται ο νεαρός αμυντικός της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Κώστας Ρουγκάλας, όπως ανακοίνωσε η Κρητική ΠΑΕ.

Ο Έλληνας στόπερ βρισκόταν σε αναζήτηση ομάδας τον τελευταίο καιρό και από τη στιγμή που δεν προχώρησε ο δανεισμός του στη Χάνσα Ρόστοκ, όπου δοκιμαζόταν, αποφάσισε να μετακομίσει στην Κρήτη για λογαριασμό των «κιτρινόμαυρων».

Ο Ρουγκάλας, θα βρει στην ομάδα της Κρήτης και έναν... παλιό συμπαίκτη του στο Θρύλο, τον Δημήτρη Διαμαντάκο, ο οποίος έχει παραχωρηθεί και αυτός δανεικός για έναν χρόνο στους Κρητικούς.

Η ΠΑΕ Εργοτέλης, εξέδωσε ανακοίνωση και επισημοποίησε έτσι την απόκτηση του Κώστα Ρουγκάλα για έναν χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Κρητικών:

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κώστα Ρουγκάλα με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό για τον επόμενο χρόνο».

Ο 20χρονος αμυντικός με παρουσία στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Εργοτέλη και ανέφερε: «Ανυπομονούσα για τη στιγμή που θα έβρισκα την επόμενη ομάδα που θα αγωνιστώ.

Θέλω να βοηθήσω τον Εργοτέλη και παράλληλα να βοηθηθώ από την παρουσία μου στην ομάδα. Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις και θα προσπαθήσω να δείξω την αξία μου και να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που θα μου παρουσιαστούν».
   
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ