2013-09-02 17:25:04
Φωτογραφία για Δύο νεκροί από ναρκωτικά στο Electric Zoo Festival της Νέας Υόρκης…
Οι αρχές ανακοίνωσαν την ακύρωση της τρίτης ημέρας του Electric Zoo Festival που λαμβάνει χώρα στο νησί Randall της Νέας Υόρκης, καθώς στις δύο προηγούμενες ημέρες στον απολογισμό της διοργάνωσης συγκαταλέγονται δύο νεκροί και τέσσερις βαριά ασθενείς με τις πληροφορίες να καταλήγουν πως όλα οφείλονται στη χρήση του ναρκωτικού MDMA, γνωστού και ως ecstasy.

Μάλιστα έγιναν γνωστά και τα στοιχεία των αδικοχαμένων νεαρών, οι οποίοι ήταν 20 και 24 χρονών αντίστοιχα και ήταν και οι δύο φοιτητές του Syracuse University. Οι διοργανωτές του Electric Zoo Festival έβγαλαν μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη η απογοήτευση για όλους η ακύρωση του φεστιβάλ και ενδεχομένως μία πολύ μεγάλη δαπάνη για τους διοργανωτές. Ωστόσο, ακόμη και μια ζωή να σώθηκε επειδή κάποιος έπρεπε να γυρίσει στο σπίτι του, όπου δεν υπάρχει παιδεία, και κάποιοι δεν μπορούν να κάνουν χρήση των ναρκωτικών που έχουν, προφανώς αξίζει την απογοήτευση και το κόστος».

Τα συλληπητήρια τους για τις οικογένειες των θυμάτων εξέφρασαν και αρκετοί καλλιτέχνες όπως ο Avicii, ο Dillon Francis, ο Fedde Le Grand κ.α.

To line up του φεστιβάλ:

hit-channel.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ